Kızgınlık Belirtisi Mi Bu Miyavlama

Rosier4
Rosier4

11666 Puan

British shorthair erkek bir hafta sonra 6 aylık olacak.Kedim yaşıtlarına göre iri cüsseli kilosunun maşallahı var boğazına düşkün bir kedi :) Son 7-10 gündür hiç bişey yokken durduk yere miyavlama değil ama o tarzda bir ses çıkarıyor koridorda ya da boş odada yanına gidiyorum bakıyorum hiç bişey yok öyle oturuyor kızgınlık belirtileri mi bunlar aklıma başka bişey de gelmedi neyi olabilir iştahında oyun oynamasında vs bir sıkıntı yok tuvaletide olması gerektiği gibi bir şikayetimiz yok çok şükür aklıma başka bişey gelmedi ilk kedim bilmiyorum niye yapıyor

6 CEVAP

Balimlilac
Balimlilac

11267

Veterinerler bu konuda ikiye bölünmüş durumda kimisi Avrupa tipi kimisi de Abd tipi kısırlaştırmayı savunuyorlar. Bu sebeple 1 yaşını doldurmadan yapmayalım diyen de oluyor 6 aylık ameliyat edende. Siz yaptıracaksanız muhakkak operasyon öncesi test isteyin kan tahlili isteyin. kedi her ne kadar sağlıklı gözükse de bazen bir rahatsızlığı oluyor ve operasyonu kaldıramıyor. Riske girmemek adına muhakkak tahlil isteyin. Ona göre karar verin.

Rosier4
Rosier4

11666

Sürekli yapmıyor ama ara ara yapıyor rahatsız edici bir şekilde değil ama yapıyor susuyor hemen devamı çok gelmiyor

Balimlilac
Balimlilac

11267

Evet kızgınlık belirtisi göstermeye başlamış. Sonrasında çok daha fazla şiddetlenecek. Hem sıklığı hem desibeli. Erkek olduğu için muhtemelen koku bırakmaya da başlar.

Rosier4
Rosier4

11666

Önümüzdeki hafta veterinere götürücem ameliyata uygunsa randevu almayı düşünüyorum kısırlaştırma için.Erken mi sizce ?

Minminik
Minminik

13970

Merhaba,
acaba sinek gibi bişey mi görüyor, bizimki hava uçan toz görse kuş görmüş gibi kesik kesik miyavlıyor uçan şeye odaklanarak.
Benim kedide 4 aylıkken vet kısırlaştırmak istedi aşırı saldırgan olduğu için sorduğumda 2kg sınırı sonrasında ve gelişim geriliği yoksa sorun olmayacağını söyledi, biz şuan yeni geçtiğimiz için 2 kg yi yakında kısırlaştıracağım 5. ay bitmek üzere bizimde.
birde bizde kaçmalar başladı sokak kapısından çıkmanın yolunu arıyor sizde bunun gibi bir durum var mı


https://www.suzionline.com/kedi-sagligi/kediler-ne-zaman-kisirlastirilmali-kedi-kisirlastirma-yasi/

Rosier4
Rosier4

11666

Teşekkür ederim yorumunuz için , ses çıkardığında yanına gidiyorum bakıyorum oturuyor ya da yatıyor bişey kovaladığını görmedim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 173 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR