Kedi Filesi

arkadaşlar yeni eve taşıncam. balkonu açık. o yüzden kedim düşmesin diye file taktırmayı düşünüyorum. aslında balkonu tamamen kapatmayı düşündüm ama pahalı gelecek şuan için bütçem yok. benim kedim çok kemirgen ısırınca koparır düşerse diye korkuyorum. kedi filesi nasıldır güvenli mi. kullananların yorumlarını alabilir miyim.

11 CEVAP

KimJeongguk
KimJeongguk

122042

Isırıp koparacağını düşünüyorsanız ve yatkınsa bu eylemlere kesinlikle paraya kıyıp Winblock markasının filelerinden almayı düşünün. Aksi halde diğer fileleri hep koparır. Winblock'un fileleri ısırmaya koparmaya dayanıklıdır asla koparamaz. Biraz para biriktireyim bende alacağım Winblock'tan pencere filesi.

Minminik
Minminik

13972

Merhaba,
Ben instagramda balkon filesi istanbul hesabına yaptırdım camlarımı, kedim aşırı hareketli koşup fileye atlıyor tırmanıyor asılı durup sarkıyor bişey olmuyor. Zaten 2 sene garanti veriyor, kalın bir ip öyle hemen kopacak dişleme ile yıpranacak bir ip değil.
Ama şunuda söylemeden geçemeyeceğim matkap kullanıyorsanız ve yapabilcek zamanınız varsa kaliteli file-ip-matkap ve filenin geçeceği çivimsi şey ile kendinizde yapabilirsiniz hemde 100 de 1 maliyetine

@kimjeongguk iyi mi peki o file sistemi. sanırım takmak için bayilerden destek isteyebiliyormuşuz ben takamam çünkü. baktım çok pahalı değil. cam balkon çok pahalıya gelecek onun yanında.
ben gündüzleri evde olmuyorum balkon açık şekilde işe gitsem sorun olmaz dimi ya. gözüm arkada kalmasın koparamaz dimi onu.

winblockun aynı yerini dişleyip yüksekten düşen bir kedi vardı olay olmuştu bir dönem. sürekli aynı yere zarar verirse tabii ki de yırtılma ihtimali varmış. winblock fileyi ara sıra kontrol etmenin gerektiğini belirtmişti. yani siz işteyken saatlerce balkon neden açık kalsın ki çok lazım mı balkona ulaşabilmesi çok uzun saatler. ne bileyim ben winblocklu camı bile kapatıyorum az dakikalığına da çıksam evden. winblock fiyatları çok uçtu hem montaj hem file olarak. bence güzel kalın ipli göz aralığı düşük bir file bulun kullanıcı yorumlarına da bakarak balkon ölçünüze göre alın ve yapabilecek yerler araştırın. çok uzun saatler çıkmasına gerek yok evde siz yokken ama beraberken güvenli şekilde çıkmış hava almış olur. bir de sanırım çok yüksektesiniz file bile olsa bence evde birileri varken alsın hava diye düşünüyorum.

ben matkap kullanamam pek. ama yaptırabilirim yapan varsa. iyidir dimi file. işe gidince kedim koparıp çıkamaz dimi.

KimJeongguk
KimJeongguk

122042

Winblock süper bir file sistemidir. Asla kopmaz ve yanlış hatırlamıyorsam 10kg ya kadar da ağırlık taşıma yapabiliyor. Asla koparamaz ve üstüne atlasa, tırmansa asla kaçamaz. Montajı aslında çok kolay ama yapamam diyorsanız başka birine yaptırabilirsiniz tabiki.

KimJeongguk
KimJeongguk

122042

Koparamamasının sebebi tellerin ipten değil paslanmaz metalden yapılması ve dışının kaplı olmasıdır. Asla ama asla koparamaz evcil hayvanların güvenliği için özel olarak üretiliyor gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

Superisi814
Superisi814

125092

Merhaba,
Tasindigimiz eğin balkonunda balıkçı ağı gibi kalın bir file var.Günlerce tribe girdim, önceki kiracı çocuk güvenliği için taktırmış.Baslarda da korkudan saatlerce başında bekliyordum, zamanla anladım ki abartmisim.Wineblock alicaktim ki, kemirerek düşen kedilerin haberlerini okudum.Benimkiler sokak çocuğu idi bu yüzden balkon onlara iyi geliyor.Camlardan da iki tanesine kedi tülü taktirdik, ancak anlatıldığı gibi sağlam durmuyor.Bu nedenle ben camlar konusunda hassasım.Kedi tülü olmayanları zaten açmiyorum, olanlari da onlar yokken açıyorum.Camlari ihmal etmeyin

peki kedi telini nereler yapar. nereye gidip sormam lazım acaba pencereci pimapenci filan mı.

google a yaşadığınız şehir+kedi teli yazın çıkar neresi yapıyorsa. pimapenciler yapar evet ama her pimampenci anlamaz bu işten.

Cennet29
Cennet29

123875

Kalın kedi fileleri var alıp montaj yaptırabilirsiniz. Yani kalınlığı bayağı kalın onuda kediler fare gibi yemez bence. İnternette aratınca görebilirsiniz 'Kalın balkon güvenlik filesi'

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 683 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR