Bebeklik Tüyü Ne Zaman Biter? Mamayı Değiştirmeli Miyim?

yumushyumak
yumushyumak

376 Puan

Benim yavrum scottish fold 8 aylık. Çok fazla tüy dökümü yaşıyoruz her gün düzenli olarak tarıyorum haftada bir ise furminatörle tarıyorum. Veterinere sorduğumda bebeklik tüylerini döker dedi. Bebeklik tüy dökümü ne zaman biter? Birde felicia kitten kuzulu kullanıyorum haftada iki kere yaş mama veriyorum. Öneri ve cevaplarınızı paylaşırsanız sevinirim:)

3 CEVAP

Rosier4
Rosier4

11666

Aynı sorunu yaşıyorum 6 aylık kedim söylediklerinizin aynısını yapıyorum kitten paste takviyesi ,tarıyorum , kaliteli yaş ve kuru mama vermeye çalışıyorum fayda etmiyor tüy dökmeye devam ediyor tavuklu mamasını değiştirip balıklı almayı düşünüyorum

Okan3439
Okan3439

10725

Bende aynı sorundan müzdariptim uzun tüylü bir kedim var eve misafir çağıramaz duruma gelmiştim mamalar vs bebeklik tüy değişiminde hiçbir fayda sağlamaz o tüy değişicek :)
Kısırlaştırmak için veterinere götürdüğümde hazır narkoz verilmişken tüylerini 3 numaraya vvurdurdum sorun bitti yeni tüyleri güzel ve parlak çıkıyor biofeline damla kullanıyorum şuan 2 günde 1 acana yaş mama ve nd balıklı kullanıyorum.

gofretbey38
gofretbey38

2595

Hills balıklı ya geçtim azaldı

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 161 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR