Kedim Benden Kaçıyor Acil Yardım??

Kedim 9 yaşına girecek, 9 yıldır neredeyse her gün beraber uyuduk. Ben otururken hep kucağımda oturur sürekli yanımda. Ben varken başka kimseye gitmez. 3 gün önce eve geçici olarak bir kedi getirdim, başka kedilerle anlaşmadığını biliyorum o yüzden kendi haline bıraktım çok sıkmadım. Eve gelen kedi yeni ameliyatlı ve felçli olduğu için gece onla yatmak durumundaydım. Benim kedim de ev arkadaşımla uyudu 3 gündür. Bugün felçli çocuk gitti kedimle uyumak istedim ama yanıma gelmiyor, odama girmiyor ev arkadaşımın odasının kapısında miyavlıyor. Odaya aldım yaş mama verdim yatağyatağa çıkmıyor. O kadar üzülüyorum ki mahvoldum ağlamaktan, bu geçici bir durum mu başına gelen var mı n'apmam gerekiyor? Yarın felçli bebeğin kokusunun bulaştığı her şeyi atacağım kokudan dolayı gelmiyor olabilir mi?

3 CEVAP

canakavi
canakavi

11151

Galiba kokudan dolayı yapıyor mayada öyle başka bir kedi-köpek herhangibir hayvanın kokusunu üstümde aldığında 5-6 gün yanaşmaz trip atıyor bildiğin.

emrezrtrk
emrezrtrk

13605

Kiskanmis olabilir mi?benim kedimde beni camdan diğer kedilerle ilgilenirken görüyor ve bana sanki trip atıyor bir kere sinde 1 yaşında bir bebekle ilgilendim cocugun suratını atlayarak çizdi

aleyn
aleyn

113859

hem kokudan hem de kıskandıgı için olabilir her şeyi yıkayın odayı havalandırıp sprey gibi bişey sıkabilirsiniz, kokunun tamamen geçmesini sağlayın, ben de sokakta kedileri sevip besledikten sonra eve girer girmez üzerimi değiştirip sabun deodorant la kokuyu geçirmeye çalışıyorum kokuyu alırsa tıslayıp diğer odaya gidiyor.. bi de diğer odayı artık kendi bölgesi olarak görüyor muhtemelen kumunu ve diğer eşyalarını bi süre odanıza alabilirsiniz.. zamanla unutur merak etmeyin siraz süre tanıyın.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 645 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.037 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR