Kedimi Gece Nasıl Susturucam

Sulemiss
Sulemiss

3281 Puan

Kedim gece beni uyumuyor sürekli gıcık gıcık bana miyavliyor yemek veriyorum yiyor tekrar bağırıyor. Uyku düzenim yok 1 yasinda napicam ben ya tuvaleti odamda ki tuvalette koridora falan koyamıyorum annem izin vermiyor kum dağıldığı için geceleri zehir ediyor. Asla kimseye veremem çok seviyorum ama gerçekten sinirlendiğimi bile bile bağırıyor ben kalkınca yatağın altına giriyor ona zarar vermeyeceğimi bile bile saklanmasından gıcık vermek için yaptigi belli ağlasam mi gülsem mi bilmiyorum yardım edin

10 CEVAP

senaau
senaau

17286

''sinirlendiğimi bile bile bağırıyor, saklanmasından gıcık vermek için yaptigi belli'' cümleleriniz çok tuhaf gerçekten hayvan sandığınız gibi sizin birşeye gıcık olduğunuzu anlayıp inadına gıcık etmek için o davranışı yapmıyordur emin olabilirsiniz 😅 kediler zaten gece aktif hayvanlardır gündüz genelde uyurlar bunu heralde biliyorsunuz dur ve kisirlastikran sonra da kediler sakinleşir algısı bence çok yanlış benim kedim de 3 yaşına kadar kısır değildi bu surecte yerinden kalkmayan hayvan kisirlastikran sonra düz duvara tirmanmaya başladı. Gece oyun istediği ilgi istediği için bagiriyodur normal tüm kediler yapabilir kumu da gece kullanınca çok ses oluyor uyanıyoruz illaki yapacak birşey yok yani bu şekilde kabul etmek lazım çocuklarımızı:))

Twoo
Twoo

1336

Kızgınlığa girmiş olabilir, ya kısırlaştıracaksınız yada çiftleştireceksiniz. Çiftleştirmeyi çok önermiyorum en sağlıklı olanı kısırlaştırma. Bunlar dışında yapabileceğiniz başka bir şey yok maalesef.

Fistikpasa
Fistikpasa

12213

Kediniz kısır mı? Değilse belki kızgınlığa girmiştir kısırlaştırınca sakinler

CakilYavrukus
CakilYavrukus

8993

Kafasına göre belirsiz Zamanlarda bunları yapacak alışın çaresi yok ne kdr az tepki verirseniz o kadar iyi

Sulemiss
Sulemiss

3281

Kısır 1 ay oldu kısırlastiktan sonra Çok agresifleşti

Sulemiss
Sulemiss

3281

Benim odamda tuvalet var büyük tuvalet orayı odaya çevirdim soğuk olduğu için kaloriferi de açtım ısındı güzel gece ben uyacağım zaman aktiflesince oraya koyuyorum. Sizce eziyet gibi oluyormudur. Dün bağırdı bi ara yemeğini verdim sustu uyudu rahatsız.olsa susmazdı. Odamin içinde olunca ordan oraya koşuyor zıplıyor eşyaları deviriyor ama tuvalette sesi çıkmıyor. Orası hoşuna gidiyor sanırım anlayamadım. Fakat mecbur kaldım gece çok gürültü yapıyor komşuları uyandıracak derecede:(

Sulemiss
Sulemiss

3281

Tuvalette uyumayı çok sevdi sabah evde gezdi oynadı uyumak için tuvalete gitti yatagina oturfu😂😂

aslihan_e
aslihan_e

127942

Tuvaleti şuan sevmiş olabilir çünkü orası onun için yeni bir yer olmuş oldu, ancak bir süre sonra ordan da sıkılacak. Orda da aynı şekilde bağırmaya başlayabilir. Benim kedilerimden bazıları da öyle evde sıkılınca çok bağırıyorlar. Tutup seviyorum iyice uzun süre, masaj falan yapıyorum, o zaman daha rahat uyuyorlar.

Bobur
Bobur

2734

Gün içerisinde, özellikle siz yatmadan önce oynatmakta fayda var. Oynatmaktan kastım kedinin koşup zıplaması. Kedi bu yani miskin hayvanlar evet ama onların da harekete ihtiyacı var.

Prensssss
Prensssss

575

Sıksık narince sevin ilgi istediği için yapıyordur siz istediğinizde değil o istediği zaman sevin zorlamayın hiçbişeyde

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 259 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR