En İyi Mama Hangisi

Arkadaşlar merhaba kedim şu an 10 aylık ve ben kedimi şuana kadar royal canin kullandım ancak şu an daha iyi bir mamaya geçmek istiyorum


En iyi kedi mama markası hangi marka?

7 CEVAP

Twoo
Twoo

1336

Her kediye her mama yaramaz bunu deneyerek göreceksiniz. Öneri olarak vereyim birkaç tane, N&D, ACANA, BOZITA, Orijen

Okan3439
Okan3439

3212

Her kediye her mama yaramaz ama en iyi içerik bence orijen ve acana daha sonra nd vs geliyor

Rosier4
Rosier4

11612

Arkadaşın dediği gibi en kaliteli içerikli mamayı bile yemeyen kediler var en iyi mama diye bir şey yok kedinize iyi gelen mama var.İçerik olarak 1-Orijen 2 - Acana 3 - N&D şahsi fikrim.

GeceFanzini
GeceFanzini

1091

Kedinize iyi geliyorsa devam edin. En iyi mama kedinize iyi gelen mamadır. Benim Orijenle beslediğim de var, acana ile de, orijen ve acananın alerji yapıp sadece Hill's mamanın iyi geldiği de. Önemli olan yüksek et oranlı içerik değil, dostunuz için ''dengeli içerik''tir. eğer orijen ve acana gibi mamalara geçiş yapacaksanız da 10 güne yayın.

simbakedi
simbakedi

136159

orijen, acana, nd, natures variety, mera, taste of the wild, bozita, sanabelle, proplan, hills, royal canin.
benim için sıralama bu şekilde içerik bakımından en iyi olandan daha az iyi olana göre. ancak kedinize hangisi en iyi gelirse o en iyi mamadır. benim şahsi tavsiyem eğer kedinizin sindirimi hassas değilse rotasyonlu mama kullanmanız olur. ben her 10-15 kiloda bir mama aromasını ya da markasını değiştiriyorum ki bir mamada bir eksiklik varsa (ki her mamada var çünkü kuru mama güvenli değil) diğerinden tamamlasın. benim kedimin sindirimi ve benim bütçem kaldırdığı sürece bu şekilde beslemeye devam edicem. 2 senedir bizimle ve hiç sorun yaşamadık. en memnun kaldıklarımız acana, natures variety ve bozita oldu. proplan denedik bir ara kabızlık yaşadık biraz, bu tahılla da ilgili olabilir. şu an nd düşük tahıllı kısır kullanıyoruz ve memnunuz

Mia_____
Mia_____

2981

En iyi mama diye bir şey yoktur önemli olan kedinize hangi mamanin yaradığıdır. Ben de Royal canin kullanıyordum İçinde et yok tahıl oranı daha fazla diye Brit care e geçtim kedim mahvoldu . Her yerini yoldu et oranı fazla olduğu için benim kedime hiç yaramadı ama içeriği iyi mi iyi ama benim kedime yaramadı.O yüzden kedinize hangi mama daha iyi geliyorsa onu kullanın Royal caninde de bir sorun yoksa ve kedinize yariyorsa değiştirmeyin derim , çünkü ben kedime iyi geldiği halde et oranı az diye royali değiştirdim çok pişmanım.

CakilYavrukus
CakilYavrukus

8993

Proplan

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 284 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR