Kedim Kum Kabının Kenarına İdrarını Yapıyor

Merhabalar kedim kum kabının kenarına ve dışına idrarını yapıyor. İlk defa böyle yapmaya başladı, 1 hafta da 2. oldu bu anlayamıyorum. Kabın önünde ki paspas bile sırılsıklamdı. Ne yapmam lazım, sizce neden böyle oluyor? Fotoğrafta belirttim.


5 CEVAP

Twoo
Twoo

1336

Kum kirli, az olabilir. veya hayvanın idrar yollarında bir sorun olabilir. Kumu düzenli günden güne temizleyin devam ederse veteriner hekime gitmenizi tavsiye ederim.

kısır ise eğer kedi kum kabı dışına idrar veya kaka yapıyorsa sizden yardım istiyor dikkat çekmeye çalışıyor demektir. idrar yolunda bir sorun olabilir veterinere kontrole götürmenizi öneririm.

Benim kedim de aynı durum olmuştu Veteriner ise idrarında hiç bir sorun olmadığını kumunu beğenmemiş olabilir dedi kumunu değiştirdik şimdi bir sorun yok. Belki sizin kediniz de kumunu beğenmemiş olabilir

CakilYavrukus
CakilYavrukus

8993

Bir kere tuvalete poşet sermeniz çok yanlış. Zaten dipten parçalıyor tuvaleti kumu değiştirirken çamaşır suyuyla yıkayıp iyice durulayın. Asla kum eklemesi yapmayın seviye %20 ye düşünce döküp tıkayıp yeni kumu dökün.

eessmmaa
eessmmaa

3689

Kum kabı küçük geliyor da olabilir. Poposu dışarıda kalıyordur belki

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 206 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR