Su Kaplumbağası Besleyen Var Mı

Cennet29
Cennet29

123875 Puan

Teyzemin kaplumbağasının yaşadığı kabı cok küçük. Ona daha büyük bi yaşam alanı yapmak istiyorum bana fikir verebilecek olan var mı? Yada bakımıyla beslenmesiyle ilgili bilgiler. Bakan kişiler sadece kirlenince suyunu değişiyor ve yem veriyor. Daha iyi bakılmasını istiyorum onları bilinçlendirmek istiyorum ama bu konuda cok fazla bilgiye ulaşamadım. Önceliğim ona daha büyük bir alan oluşturmak kendim yapıp maliyeti düşük tutmak istiyorum . Hayvan avuç içi kdar bişey. Sizin kendi yaptığınız güzel kapluş evleri varsa lütfen paylaşın teşekkür ederim 💕

3 CEVAP

BusraLuti
BusraLuti

3386

Ben daha önce bakmıştım. Suyun sürekli temiz olması gerekiyor tavsiyem büyük bir akvaryum almanız çünkü yüzmeyi çok seviyorlar. Birde kuru alan yapmalısınız sudan çıkıp kendilerini kurutabilecekleri. Alabilirseniz uv lambası da alın kuru alan üzerine. Küçük kapta bakmak hayvana eziyet en kısa zamanda değiştirmeye çalışın :)

Daha önce baktım. 10-15 cm yükseklikte dikdörtgen cam akvaryum yaptım. Normal akvaryum da çok derinde kalıyorlar. Çıkabilecek bir taş mutlaka koyulmasını öneririm.

Cennet29
Cennet29

123875

Teşekkür ederim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 368 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR