Kedi İç Paraziti İçin Eczane İlacı

Sulemiss
Sulemiss

3296 Puan

Arkadaşlar kedi iç parazit için eczaneden alıp verebileceğim ilaç var mı kesin parazit döktürecek kullanan varsa yazabilir mi?

11 CEVAP

Sulemiss
Sulemiss

3296

Cakilyavrukus şuan Çok boâ konuştun eczaneden alınca değer vermemiş mi oluyorum ben sokaktan ölmek üzere iki kedi sahiplendim öğrenciyim. Maddi durumumuz çöktü bir anda ama sokağa bırakmadım ve asla bırakmam aldığım bursla en kaliteli mamayı kumu vitaminleri alıyorum veterinerden aldıklarım bir işe yaramadığı için farklı bir sey denemek istedim paranın hesabını yapsam iki kuruş paramı bu genç yaşta hayvanlara harcamak yerine kendime harcarım salak salak eleştirilerinizi bilmeden yazmayın.

aslihan_e
aslihan_e

128541

Andazol 200 mg ve Yomesan 500 mg alın, yarımşar yutturun yetişkin kediyse, parazit varsa döker mutlaka. 21 gün sonra mutlaka tekrar edin.

Miskinice
Miskinice

174

Burda çok özür dileyerek saçma sapan duyar kasan insanlar kedimde icparazit vardı andazol kullan dedi veteriner, diğer kedimin gözü enfeksiyon kaptı iki tane damla yazdı eczaneden al dedi. Sizin durumunuz vardır para vermeye ama herkesin o kadar bütçesi olmayabiliyor maalesef ki yoksa bu arkadaş da ister vet e gidip parasını basıp tedavi ettirmeyi. Hayvanın sağlığını yerine getirmek için çabalıyor, yorum yaparken duyar kasmak için yorum yapmayın Allah aşkına

Sulemiss
Sulemiss

3296

Çok kez kullandım o yüzden eczane ilacı istedim teşekkür ederim.

Esomeli
Esomeli

747

Kim ne derse desin en güzel iç parazit sarımsak dış parazit sirke ile biberiye ben yıllardır böyle yapıyorum kedilerim maşallah taş gibi ölmediler zehirlenmediler şimdi biri çıkıp derki kediye sarımsak verilmez zehirler :)))

CakilYavrukus
CakilYavrukus

8993

Ne kadar ekmek o kadar köfte. Değer verin kedinize. 3-4 ayda bir yaptırın ama veteriner de ismi ve etkisi belli damlalar kullanın. Ordan burdan kaçarak koşarak hayvan bakılmaz. Aradaki 3 kuruşluk farkın kat kat fazlasını saçma sapan yerlere harcayabiliyoruz değil mi ? Değer verin…

Sulemiss
Sulemiss

3296

Ve şunu da unutmayın veterinerlerin yaptığı tedavi ilaçları eczanede yok mu sanıyorsunuz. Daha önce bizzat kedimin hastalığın da veteriner durumum olmadığı için antibiyotik yazdı kendi yaptığı antibiyotiklerden farksız burda herkes veteriner kesilmiş.

Suraemir
Suraemir

16332

Ordan burdan koşarak kaçarak hayvan bakılıyor malesef çünkü para yok yani anlatabiliyor muyum? Kendime yok para peynir almaya tereyağ almaya yok mecburen kedime mama alıyorum mesela veterinere vermek yerine kız sormuş Kkontilde iyi geliyor diyorlar kontil sadece bağırsak paraziti için etkili yavru bebek kedilerde kullanılıyor

senaau
senaau

17289

Hayvanlarda birçok farklı çeşit parazit bulunabiliyor ve eczanede satılan ilaçlar hepsine iyi gelmiyor ve dozunu da ayarlayamayabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla veteriner klinikleri de iç parazit tabletleri satıyor. Onlardan alacağınız hap daha etkili olur ve dozunu da doğru ayarlarsiniz

Dobbyko
Dobbyko

13171

Hayvanlar için lütfen sadece veteriner kliniklerinden ilaç alın. Eczanelerde satılan ilaçlar hayvanı zehirleyebilir ve dönüşü olmayan yola girersiniz. Hekiminize hayvanın kilosunu söyleyin o sizin için dozu ayarlasin.

aslihan_e
aslihan_e

128541

Eczanedeki iç parazit hapının zehirlediği bilgisini hangi uzmandan, hangi veterinerden aldınız? Benim söylediğim iki ilacın da etken maddesi kediler için uygundur ve dünyada kullanımı yaygındır. Eczanedeki ilaçlar sağlık bakanlığı denetiminden geçiyor, insan sağlığına daha önem verdikleri için güvenilirliği yüksektir. Ha evet hayvanlar için satılan hap da kullanılabilir ama arkadaş eczane ilacı ismi istedi diye yazdım. Lütfen yanlış bilgi vermeyin. Doz konusunda ise zaten hayvanlar için satılan iç parazit hapı dozlamasını kim tam kilosu kilosuna yapıyor ki? Şu kiloya kadar 1 tablet, şu kiloya kadar yarım tablet falan diyorlar. Kimse kilo başına düşen tam dozu vermiyor ki doz aşımına gitmediğiniz sürece kilosu kilosuna dozlamak zorunda değilsiniz eğer hayvan çok küçük yavru değilse.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 12315 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81821 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR