Profarm Probio Life Kullananlar

Kedimin kakası yumusak oldugu icin kullandim. Toparlasin diye. 4 gündür kullaniyorum. Ama daha da ishal oldu. Gunluk cay kasigi ucu kadar ya suya karistirdim ya kuru mamaya doktum. Kullananlar bilgilendirrise cok sevinirim. Yumusak kakaya karsi baska oneriniz varsa onlara da acigim.

6 CEVAP

Melodi-Sora
Melodi-Sora

638

Öncelikle geçmiş olsun. Yalnızca yavrumu ilk sahiplendiğim dönemde ishal problemi yaşadık o dönemde kullandığımız probiyotik markası pharmax idi. Paketler tek kullanımlık şekilde olduğu için doz ayarlaması da kolaydı. Genel olarak 5 gün kullanılması öneriliyor dışkının normale dönmesi için. Şuanda tekrar problem yaşamamak adına biz haftada bir gün probiyotik kullanmaya devam ediyoruz ve sizin bahsettiğiniz marka haftalık olarak kullandığımız. Benim kullanmayı tercih ettiğim yöntem bir tatlı kaşığı yoğurda yarım çay kaşığı probiyotik ekleyip karıştırmak (Sora probiyotiklerin tadını sevmiyor bu nedenle suda yada mamada yemeyi reddediyor). Probiyotik dediğimiz bağırsaklarda yaşayan yararlı bakteriler aslında. İnsanlarda normal flora kişiden kişiye farklılık gösterir (benzer bakteriler farklı oranlar veya kişiye özgü farklı gibi) bu durum muhtemelen kedilerde böyledir. Etken olan bakteriler ve oranlar muhtemelen probiyotik markalarında farklılık gösteriyordur. Eğer bir marka size iyi gelmezse başka markaları da denemeniz gerekebilir. Kediniz için uygun olanı bulmanız zaman alacağı için bu riski almak yerine doktorunuza başvurmanız daha sağlıklı olacaktır.


Uzun süreli ishal problemi ciddi bir durum, özellikle dışkıda kan olup olmadığını kontrol etmelisiniz. Kanlı ishal ölümcül olabilecek bir hastalık. Çocukta halsizlik iştahsızlık gibi belirtiler olmasa dahi eğer gitmediyseniz hekiminizle mutlaka görüşmelisiniz. İshalin nedeni parazit veya başka bir hastalıksa da probiyotikler işe yaramayabilir. Nedeninden emin olunmadan yalnızca semptomun tedavisi bazen ciddi hastalıkların farkedilmesini geciktirebilir bunu da lütfen göz ardı etmeyin.

Melodi-Sora
Melodi-Sora

638

Ben ********dan almıştım kaçlı paket alacağınıza göre fiyatı değişiyor. Proplan markasının da probiyotiği var. Hangisi daha uygun gelirse onu deneyin isterseniz. Yine de kesilmezse ama veterinerinizden daha güçlü bir şey isteyin. Sıvı kaybı çok uzarsa seruma da ihtiyaç duyabilir.

Guncel

Ilk olarak cok tesekkur ederim cevapladığınız icin. Aslında kakasi cok normaldi. Kisirlastiktan sonra antobiyotik igneler sanirim etkiledi sonra ishal oldu 1 hafta. Yavasca katilasti. Arada normal oluyor ama genelde yumusak kakasi. Ishal degil. Hatta sonra ic dis parazit asisi oldu vet eger parazitse gorursun dokulur dedi baktim takip ettim hcbirsey cikmadi. Yani snairim bagirsak florasi bozuldu. Dediginiz ilk probiyotigi nereden temin edebilirim? Fiyatini biliyor musunuz bir de.

T r e n d y o l mu yaDiginiz sansurlanmis de

Melodi-Sora
Melodi-Sora

638

Evet ama başka sitelerden de bakıp karşılaştırabilirsiniz sonuçta önemli olan ürün alınan yer değil.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 201 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR