Kedilerde Diş Fırçalaması

adoscuk
adoscuk

307 Puan

Kedinizin dişlerini fırçalıyor musunuz? Onlar için özel macun ve fırçayla bakım yapmak sağlıkları için önemliymiş fakat küçüklüğünden alıştırmadığım için nasıl yapacağım bilmiyorum :( Sizler nasıl yapıyorsunuz?

2 CEVAP

Melodi-Sora
Melodi-Sora

638

Biz fırçalıyoruz ama sizin de dediğiniz gibi küçüklükten alıştırmak çok önemli. Ben eve geldiğinde oyuncak olarak ona bir fırça verdim o ısırdı ben onun tüylerini fırçaladım fırçayla tanışmamız o şekilde oldu. Bir de sizi izlemesi de önemliymiş dişlerinizi fırçalarken onun sizi izlemesi için yanınıza alın.


Fırçayı aldığınızda ona uzatın ısırsın oynasın başlangıçta. Sonra arkasından kaçamayacağı şekilde yaklaşılması önemli bir de. Bundan kurtulabileceğini düşünmesin. Alıştırma sürecinde sıvı ödül ile fırçalayın diş macunu yerine dişlerini. Seveceği bir aktivite olsun bu onun için.


Eğer hiçbir türlü alıştıramazsanız suya damlatılan enzimatik etkili tartar temizleyen damlalar var onları deneyebilirsiniz ancak fırçalama kadar etkili olmayabilirler.

stellabennett
stellabennett

119987

ben küçüklükten alıştırmaya çalışsam da alışmadı hala çok zorlanıyorum Trixie diş temizleme mendili aldım fırçaya göre daha kolay geliyor bana deneyebilirsniz siz de

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 190 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.082 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR