Vermguard Ve Endopet İç Parazit Hapı

KimJeongguk
KimJeongguk

122042 Puan

Anket

Vermguard
(4 oy)
Endopet
(3 oy)
Toplam (7 oy)

Ben kedimin iç dış parazitlerini alacağım bugün. Dış parazit damlası olarak Advantage almaya karar verdik. İç parazit olarak 1 tablet Caniverm alacağız aslında hepsini Caniverm almak istiyoruz ama alacağımız sitede hapın sktsi 07.23 olduğu için sadece 1 tablet almak zorundayız. Diğer parazit haplarını farklı alacağım yaklaşık 1 yıllık parazitlerini bugün halledeceğim. Diğer iç parazit hapı olarak Vermguard ve Endopet arasında kaldım hangisi iyidir kullanan varmı hangisini tavsiye edersiniz?

7 CEVAP

Ben vermguard kullanmıştım daha önce vermguard kullanmadan önce kedim düzenli olarak 2 ayda bir kere ishal oluyordu (iç parazitler den dolayı ishal oluyordu)diyebilirim ancak vermguard kullandıktan sonra sadece verdiğimiz ilk gün ishal oldu sonra ishal gibi bir derdimiz kalmadı güvenle alabilirsiniz vermguard dı. diğer marka hakkında bir bilgim yok.

KimJeongguk
KimJeongguk

122042

gncl

KimJeongguk
KimJeongguk

122042

gncl

ILoveF
ILoveF

8882

Advantage damla hem iç hem dış parazitlere etki eden bir ürün, yanında ekstra iç parazit için ürün almanıza gerek yok. Veterinerinizle de görüşün mutlaka

KimJeongguk
KimJeongguk

122042

@ILoveF


Sizin bahsettiğiniz Advantage Combo olan damla. Normal Yeşil paket Advantage'te o özellik yok. Veterinerimizde yıllardır dış parazit olarak Advantage yapıyor ve ayriyeytten iç parazit hapı da veriyor. Zaten çoktan da aldık hatta ilk aşısınıda geçen ay uyguladım kedime.

Pamres
Pamres

3140

Hangisini tecih ettiniz?

KimJeongguk
KimJeongguk

122042

@Pamres Vermguard tercih ettim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 374 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR