Kedimde Ağız Köpürmesi Salya Sorunu

sydaglsen
sydaglsen

3405 Puan

Dişi kedimi 16 gün önce kısırlaştırdım toparlanması 10 günü buldu geçti bile. Ben aksatmadan ilaçlarını verdim ama ateşlendi sürekli akşamları veterinere gittik iğne oldu 3. Gün veterinere yardımcı olan bey kedimi tutamadı çok hırpalandı kızım eve döndüğümüzde birden ağzından köpükler gelmeye başladı salya şeklinde aradık veterineri çok stres oldu haberleşelim gelmeyin buraya dedi. Sonra olmadı bi daha böyle bi şey. 2 gündür ilaçlarını vermiyorum artık durumu iyi tuvaleti, iştahı, haraketliliği eskiye döndü ama ağız köpürmesi başladı durduk yere evde deli gibi koşuyor ağzından salyalar akarken sonra geçiyor hiçbi şey olmamış gibi evde takılmaya devam ediyor aradım veterineri böyle bi durumla karşılaşmadım daha önce biraz izleyin bi kaç gün dedi ilaçlar mı fazla geldi diyorum olabilir diyo net fikri yok şimdi yine oldu bu köpürme durumu bende çok stres oldum o yüzden burda da bi fikir almak istiyorum


9 CEVAP

Balimlilac
Balimlilac

11271

Lütfen kedinizi acilen başka bir veterinere götürün. Daha önce hiç böyle bir şey ile karşılaşmadım cevabı cevap değil. Bu hiç normal bir durum değil.

Ozzey
Ozzey

118727

Merhaba benimkinin de ağzından köpük geliyordu. Yeme yediğinden emin misiniz. İlk veterinerden gelirken olur dedigi gibi stresten.vama bizimki başka çıktı. Mamayı değişmiştik. Kabız olmuş kabız olunca az yemiş bir de bağırsaklarında gaz olmus. Bulantı da vardi sonlara doğru. Tuvalete çıkıyor mu çıkıyordu. Amavher zaman parça parça yapıyordu. Normalde de parçalı yaptığı için anlamamıştım. Bana da veteriner kabız dedi. Şükür gecti. İki gün 1 tatlı kaşığı ayçiçek yağı verdim zeytin yağı iciremedim kokusundan herhalde. Ama veterinere gidip geldimizde işer kaka yapar her zaman şimdi bir de köpük eklendi. Şuan Royal canin sensible kullanıyoruz tuvaleti duzedi ama onu kullandigimizdan beri boynunu kaşınıyor. Veteriner iyi mama dedi mantarı olduğu için aşı yaptı. Krem baticon verdi. Haftaya geçmezse gelin dedi.

Ozzey
Ozzey

118727

Benimkiyle benzer gözüküyor benimki de yiyordu ama kusuyormus goremeyecegim yerlere de. Tuvaleti deyapıyor sanıyordum baktigimda hep vardı. Ama farklı çıktı işin asli. Tuvalet benimkide yapıyordu rontgenden baktı kabız dedi gaz da yapmış dedi. Sen yinede biraz siringayla 2 CC kadar zeytinyağı içir bence. Sırtını da hafif vur gaz çıkarsın bebeklerinki gibi. İnşallah gazdır başka bir şey cikmaz. Geçmiş olsun.

Ozzey
Ozzey

118727

Bir sebagisikligi düşmüştür. Vitaminin varsa verin verdiği ver. Yoksa immunex kullanıyoruz şuan. Başta Levotiron miydi neydi ondan verdiler bağışıklığı çok düşmüş diye mamayı da değiştirince düzeldi şimdi sadece kaşıntının var. Mantar aşısı yaptılar ama geçmiyor. Alerjisi de var galiba haftaya bir daha gidecegiz.

Ozzey
Ozzey

118727

Bir de sizinki de beyaz köpük bu da midede yemek olmadığını gösteriyor. Başka bir veterinere daha gidin.

sydaglsen
sydaglsen

3405

Evet yiyor bitiriyor mamasını dün yaş mama verdim hepsini bitirdi kuru mamasını da aynı şekilde tuvaletini izledim kakası normal kabız değil. Acaba mamadan kaynaklı olabilir mi perfect diye bi mamaya başladım kedim de çok beğendi eşim hatay da şu an geldiğinde başka veterinere gşdeceğim Bağlantı (Link) açıklamasını girin

sydaglsen
sydaglsen

3405

Birde dikkatimi çekiyor kaşıntısı artı

Bszcn
Bszcn

1199

Acilen başka hekime götürün hayvanı

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 214 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR