Taleplerinizi, hafta içi ve cumartesi 09:00 – 18:00 saatleri arasında yanıtlıyoruz.
Destek Talebi Oluştur





















































































































































Kedilerde ve Köpeklerde Karaciğer Yağlanması Nedenleri, Belirtileri ve Tedavi Yöntemleri
Tibet Mastifi Köpeği Özellikleri, Bakımı ve Beslenmesi
Kedi Tırmalaması Kuduz Yapar mı? Neler Yapılmalı? Nasıl Geçer?
Köpekler Neden Patilerini Yalar?
Kedilerde Kuduz Aşısı
Beslenmeden davranışlara kadar, evcil dostunuzun yaşamına dair detayları keşfedin.
Tüm Blog YazılarıMerak ettiklerini sor, dostlarımızla yaşayanlar cevaplasın.
Öncelikle depremden etkilenen tüm vatandaşlarımız adına Allah'tan sabır ve şifa diliyorum. Benim kedim 2 yıldır bizde ve hiç kimse karışmıyordu, çok özgür bir kediydi. Depremden sonra bize kalmaya gelen misafirlerden dolayı kedimi akrabama bırakmak zorunda kaldım. 24 saat oldu, bir damla su içmemiş. yemek yememiş. Tuvaletini yapmamış. Yatağın altına saklanmış, çıkmıyor. Ben de bugün yanına geldim en sevdiği oyuncağını ve ödül mamasını getirdim. Onlara bile yaklaşmıyor. Benden bile kaçıyor. Ne yapabiliriz? Nasıl ortama uyum sağlayabilir en hızlı şekilde. Şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler.
Onu terk ettiğinizi düşünüyor. Hem sahibinden ayrılmış hem de farklı bir yerde yaşamaya başlamış. Çok normal böyle olması. Ne yapılacağını pek bilmiyorum ama sebebi bunlar
bende kedimi ilk şehir dışına çıktığımda yalnız bırakmıştım. arkadaşlarım kontrol etmişti. o 2 gün boyunca bişey yiyip içmemişti. yaş mama verin demiştim ona dayanamıyor çünkü. yaş mama yemişti sadece bi paket. ben gelince yemeye başlamıştı. yaş mama denediniz mi. veya üzerine çok gitmeyin. streslidir o şimdi kendi kendine yanaşır yer dayanamayınca.
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru SorOnaylı Yem Deposu Sertifikası
Şikayet göndermek için bir sebep seçmelisiniz.
gönderiliyor...
Teşekkürler!
Şikayetiniz başarıyla gönderildi, en kısa zamanda inceleyeceğiz.