Kapimizin Onune Gelen Bu Kedi

edayimben
edayimben

2022 Puan

bugun kapimizin onune boyle bir kedi geldi annem iceri almis muhtemelen cins bir kedi sahibi vardir diye dusunuyorum yarin veterinere goturecegiz eger cipi varsa cikar herhalde cok kanimiz isindi eger sahibi cikmazsa sahiplenecegiz bir tane daha tekir kedimiz var cok kiskandi saldiriyor ayri odalarda tutmaya calisiyorum su an icin bu kedinin cinsi hakkinda bilgisi olan var mi?


5 CEVAP

Ragdoll-Ragamuffin karışımı gibi bir şey cinsi ben de pek anlamam bu konulardan ama bunları çıkarabildim, çipi yoksa sahiplenip çip taktırırsınız. Varsa da sahibini bir şekilde bulmaya çalışırsınız, evdeki tekir kedinizle de karşılaştırmamaya çalışın bir süre. Sonra yavaş yavaş birbirlerine alışırlar onlar, bu kadar bilgim var.


İyi günler🍄

Feazeeeee
Feazeeeee

2208

Ragdoll Cinsi Olduğunu Düşünüyorum

senaau
senaau

17289

Ragdoll melezi gibi.

Minminik
Minminik

13971

instagramda bulunduğunuz ilin - ilçenin kedi grupları kayıp kedi gruplarına bakın hatta resim gönderin bulduk sahibi var mı diye, çocuğunu sokağa atanda var ama kaçan kedilerde var.
bizimki mesela asla odaya kapatmadan kapı açamıyoruz tüm pencereler fileli tasmada takmıyor, allah korusun umarım sahibi bulunur.

KimJeongguk
KimJeongguk

122042

Melez kedi. Tekirle kırılmış cinsi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 342 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR