Şehirlerarası Kedi Transferi İçin Bilgi Ve Öneri İstiyorum?

Elimdeki yavrulardan ikisine yuva buldum, ne yazık ki bi sorunumuz var şehirlerarası yolculuk gerektiren yerler biri Zonguldak diğeri Tekirdağ Çorlu, yardımcı olabilecek veya önerisi olan var mı?

5 CEVAP

Çınar bey söyleminiz de ciddi iseniz kediler 2-3 gündür farklı yerlerde kalıyorlar çok zor durumdalar çok yoruldular , çok sevinirim ama şaka ise kabul edilir değil.

Cinar
Cinar

2708

Şehirlerarası otobüs firmalarından Kırıkkale den geçen bir ötobüsün muavinine bir 10 tl verirsiniz otobüs Kırıkkaleden geçerken alırım, kediler benim olur :-)

Cinar
Cinar

2708

Profilinizde İstanbullu olduğunuz yazıyor. Zonguldak da Tekirdağ da İstanbula otobüsle nakliyeye uygun mesafeler. Tek mesele oraya gidecek otobüs muavinini ikna etmek. Bu şekilde gönderi yapıldığına şahit oldum. Bazı muavinler 10-15 tl ye işi halleder bazıları da koltuk bileti fiyatına. Ama hallederler merak etmeyin.

Cinar
Cinar

2708

Kedi gönderme işini hallettiniz mi merak ettim. Söylediğim gibi otobüs firmalarında bu konuda muavinler yardımcı olabiliyor ve yapanlar gördüm.
İnternette de bazı yorumlar bu konuda.
"Arkadaşlar otobüsle gayet sağlıklı gidip geliyor, korkmanıza gerek yok, ben 8 saat yola gidip geliyorum kedişimle. Eczanelerde satılan plegicil damla var (bebekler için sakinleştirici damla), kedişinizin ağırlığına ve yaşına göre bir kaç damla ile gayet sağlıklı bir yolculuk oluyor. Bütün gece bagajda uyuyor, sabahda etkisi geçmiş oluyor zaten. Panik yapacak bir durum yok"
"Arkadaşlar yardımcı olacağına inandığım bir bilgi vermek isterim:
Kamil Koç bagajda da olsa kedi ile seyahat konusunda yardımcı olan otobüs firmasıdır.
Tamamen uyutulmuş bir şekilde aldıkları doğru ancak; başka çözümleri de var. Anestezi ile uyutulması sonrası kendi kusmuğu sonucu boğulup ölme riskini asla almayın!!!!!
Seyahat edecekseniz ve yanınızda kediniz olacaksa Plegicil adında bir damla var, yatıştırıcı ve mide bulantısını giderici. Yolculuğa 12 saat kala kedinize su dışında yiyecek vermeyin ki midesi bulanmasın. 3,5 kg kedim için 4damla ağzına damlattım ve çok rahat bir yolculuk geçirdik. Otobüs muavini de anlayışlıydı ve molalarda kedimi yanıma almama izin verdi. Kafesine olaki altına kaçırırsa diye bir havlu koyabilirsiniz ve sevdiği küçük bir oyuncak kendini güvende hissetmesini destekler. Ayrıca gece yolculuğunu tercih etmenizi öneririm. "

Öncelikle mesajınıza geç cevap Yazdığım için özür dilerim...kediler sahiplenmedi, isteyen kişiler vazgeçtiler...plegicil ilacını daha önce bende kullandım, bildiğim kadarıyla o ilaç bulunmuyor son Lazım olduğunda yok artık demişti eczacılar... Otobüsün güvenli olduğunu kendim ilk ağızdan duymadığım sürece emin olamam diye düşünüyorum... NOT: kedileri sahiplendirmek için yardım edermesinler sayfanızda ve burada paylaşımda bulunabilirmisiniz.. Kuşa süre sonra sokağa bırakmak zorunda kalacağım ve bu onlar için çok zor...

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 7088 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR