Kısırlaştırma Sonrası Beslenme Saatleri

AHSOO
AHSOO

1604 Puan

Arkadaşlar benim kızım 1 yaşında ve kısırlaştırma operasyonu geçirdi.ben çalıştığım için mama saatleri her zaman sabah ve akşam oldu.Hala günde 2 kez mama veriyorum. operasyondan sonra veterineri mama ölçüsünü azaltmam gerektiğini söyledi aksi takdirde obezite olabilir dedi..Bazı kişiler sadece 1 kez mama ver yeter diyor ama ben kıyamıyorum bir kez vermeye :((birazda tombişleşti bu aralar kararsızım mama konusunda.deneyimi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim teşekkürler..

7 CEVAP

Kobe
Kobe

1635

bence veterinerinize mama değişimi konusunda bir danışın, light mamaya geçip günde 2 kez mama vermeye devam etmelisiniz gibi geliyor bana günde tek öğün çok az geliyor bana.

AHSOO
AHSOO

1604

mama değişimini sorayım veterinerimize Teşekkür ederim.

Robin
Robin

2466

tek öğünlük mamayı 2'ye bölerek verebilirsiniz sabah ve akşam olarak.

AHSOO
AHSOO

1604

Evet mantıklı olabilir sonuçta miktar azalmaış olacak ve 2 öğün yiyerek saatleride şaşmamış olacak teşekkürler.

elifdmz
elifdmz

6430

bende çalıştığım için gün içinde ölçme şansım olmuyor ..1 senedır 2 ksıır kedım var ve lıght mama kullanıyorum mama kapları tıka basa dolu olmasına ragmen hala aynı kılodalar.cok fazla kısıtlamayın evde kımse yok ise dahada zorlanacaklardır.bırakın onlar kendı acıktıkca gıdıp gelıp yerler zaten.obur aç yedıkce yıyen hayvanlar degıller zaten.ölçüye pek takılmayın ama mama konusunda özel kısırlastırılmıs kedıler ıcın yapılan lıght mama tercıhınız olsun.kucuk bır tavsıye kısırlastırdıktan sonra içme suyu vermeye dıkkat edın. :)

AHSOO
AHSOO

1604

İçme suyu derken hazır su mu diyorsunuz??

elifdmz
elifdmz

6430

terkos su vermıyorum evet.bızım ıctıgımız temız sudan verıyorum .kısırlastırıldıkları için ıdrar yollarında kum ,taş olmaması için ..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1597 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR