Kedim Önce Seviyor Sonra Isırıyor

eccakir
eccakir

3113 Puan

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 5 aylık olan dişi kedim iki kere bu davranışı sergiledi. Önce mırlayarak yanıma geliyor yüzünü yüzüme sürüyor hemen sonra kolumu ısırmaya başlıyor ve uzun bir zaman bırakmıyor bir şekilde bıraktırsam da tekrar ısırıyor. Bunu yaptığı sıralarda ben ya uyuyor oluyorum ya da yatağımda uzanmış oluyorum. Ben bunu beni uyandırmak istemesi ve oyun oynamak istemesi olarak yorumladım ama belki farklı bir açıklaması da vardır. Sizin fikirlerinizi de almak istedim. İyi aksamlar.

6 CEVAP

Oscarw
Oscarw

294

Kedilerin ısırmasının çok farklı nedenleri varmış. Özellikle oyun oynarken dişlerini geçirmeden ağzı açık şekilde tutuyorsa eğer kolunuzu hiç endişelenmeyin çünkü bu kedilerin öpüş şekliymiş. 5 aylık kedi ergenlik döneminde olabileceği için içgüdüsel olarak ısırıyor olabilir. Bu durumdan hoşlanmıyorsanız yanınızda ufak bir su tabancası yahut temiz su spreyi bulundurmanızı tavsiye ederim.

eccakir
eccakir

3113

Suyla kendimden kaçırmak istemem zaten sudan korkuyor hiç istemiyor yinede tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Mukaddess
Mukaddess

5872

Normalde gün boyu oynarken sizinle nasıl davranıyor ?

eccakir
eccakir

3113

Bu anlattığım durumdaki gibi bir ısırma olmuyor sadece oyun esnasında sevmek istersem veya yüzüne, patilerine ellersem dişlerini biraz hissettiriyor ama onun dışında bir obje ile oynuyorsak ve onu kızdırmıyorsam ısırmaya calısmıyor.

matilda
matilda

2231

benim kedim de aynısını yapıyordu ergenliğe girmiş..sizinki de girmiş olabilir

eccakir
eccakir

3113

Olabilir. İştahıda eskisi gibi değil ama keyfi yerinde maşallah oynuyor, koşuyor, yaramazlık yapıyor o yüzden pek dert etmiyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 620 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR