Tuvalet Önerileri

mehtapkaplan
mehtapkaplan

5436 Puan

Merhaba dostlar.. Kullanıp memnun kaldığınız tuvalet kabı önerilerinizi rica ediyorum.. Benimki kapalı. Büyük boy ve kapalımı tercih etmeliyim, üstü açıkmı tercih etmeliyim? Bana açık tuvalet daha mantıklı geliyor. Evim küçük tuvaleti salonda bu arada. (önceğilim oğluşumun sağlık ve konforu) Kedi oğluşum 4.500kg - bazen dışkısını kuma bırakıyor kapatmıyor sığmadığındanmı rahat hareket edemediği içinmi bilemedim.

8 CEVAP

Melodi-Sora
Melodi-Sora

638

Kediler mahremiyetlerine düşkün canlılardır. Bu nedenle kapalı tuvalet hem onun hem de sizin için daha konforlu. Ve 4.500 kg bir kedi büyük boy tuvalette çok rahat hareket edebiliyor olmalı. Kapatmamak tamamen kendi tercihi olabilir kendini güvende hissettiği yada kumu fazla kirli olduğunda kediler dışkılarını gömmeyebiliyorlar. Sağlığı için kapalı tuvalet kullandığınız kum parfümsüz ve çok tozutmayan bir kum olduğu sürece sorun değil. Parfümlü ve tozutan kumlarda akciğer sağlığı için sorun olabilir ama onlarda açık da kullansanız ilk temas eden o olacağı için yine sorun olabilir.

gece18
gece18

13002

Yapılan psikolojik araştırmalarda kedilerin biraz büyük geniş açık tuvalette kendilerini daha iyi güvende hissettikleri ve üstü açık tuvalette daha rahat hissettikleri gözlemlenmiş.
Biz açık tuvalet kabı kullanıyoruz.

Melodi-Sora
Melodi-Sora

638

@gece19;
Benim okuduğum çalışmalarda hep iki tip arasında anlamlı fark bulunamadığı yazıyordu. Eğer makaleler kolay ulaşabileceğiniz bulabileceğiniz bir sitedeyse linkini paylaşabilir misiniz?

BayTarcin
BayTarcin

4434

Ben XXL ve kapalı kedi tuvaleti kullanıyorum siz de bunlara dikkat ederek alırsanız asla pişman olmazsınız içeride çok toz koku olmasın diye kapısını çıkardım ve büyük olduğu için de üstünü rahatlıkla kapatabliyor kedim 5.5 kilo

Beso54
Beso54

488

Kapalı tuvalet tercih ederseniz koku olmayacaktır ve geniş bir tuvalet tercih edin büyüdükçe kediniz daha rahat edecektir

mishathecat
mishathecat

116964

kullandığım kum tozutmasa da önlem olsun diye yarı kapalı xxl kum kabı kullanıyorum, yanları kapalı ve üstü açık tavsiye ederim çok rahat

mehtapkaplan
mehtapkaplan

5436

Teşekkür ederim Melodi-Sora

Nrynrynry
Nrynrynry

1178

Açık tuvalet kabı kullanıyorum, kedi kumları tozutuyor malesef kapalı alanda çok eşlendikleri için solunum yollarına o tozlar yapışıyor. Bastet kedi kumu kullanıyorum sıfır toz olmasına rağmen açık kullanıyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 241 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR