Yaş Mama Hangi Marka Kullanılmalı

Yasemin74
Yasemin74

876 Puan

Felix kullanıyorum normalde fakat diğer markalarıda severek yiyor. Hangi marka önerirsiniz bu daha iyi dediğiniz varmı acaba

11 CEVAP

simsim1713
simsim1713

4243

Gimcat ve nd veriyordum kedim bebekken çok seviyordu ama sonra bıktı mı bilmiyorum bu iki markayı yemeyi bıraktı.
Şimdi sadece Royal Canin mother&baby ve gourmet'in tanecikli değil de püre gibi olan mamalarını yiyor.

Emirrckr
Emirrckr

13407

Bütçenizi aşmazsa eğer yaş mamada içerik olarak,
N&D,Schesir,Gimcat üçlüsü iyidir.
Yine daha orta bütçeler için Nutri Feline önerebilirim ama her kedi sevmeyebiliyor.

dilanbulent
dilanbulent

17291

Kedinize Felix vererek çok büyük kötülük yapıyorsunuz. Felix yüzünden kedim 6 aylıktan beri Felix dışında hiçbir yaş mamaya ağzını sürmüyor. Kedim 3 yaşına girecek yani nerdeyse 2,5 yıldır böyle. Kedim normalde haşlanmış tavuk, ev yapımı yoğurt, veya verdiğim herhangi bir yaş mamayı mutlaka yiyordu. Sonra annem markette indirime girmiş diye Felix aldı 4'lü paketini. Ben o zamanlar duymuştum ama bu derece bağımlılık yapabileceği asla aklıma gelmemişti.


Yerinizde olsam asla vermem. Evde kendim yaparım yaş mamasını. Hem mis gibi sağlıklı, hem de en azından kendim hazırladığım için güven veriyor. Youtube üzerinde bir sürü tarif videosu var zaten, istiyorsanız bakabilirsiniz.

Cennet29
Cennet29

124614

Nd balıklı yaş mama çok güzel. Felicianın fileto serisi güzel.

LilaMiaLuna
LilaMiaLuna

13980

Aynı şekilde bizde kedimizde felix yiyordu ancak içeriğini okuduğumda gerçekten kötü bir yaş mama olduğunu anladım ve çok şükür bağımlılık oluşmadan vermeyi kestik şuan kendim yaş mama yapıp veriyorum kızıma bence sizde kendiniz yapın çok daha sağlıklı olur

Rosier4
Rosier4

11666

Schesir
Acana
Nd
Nutri

Fistikpasa
Fistikpasa

12505

Öncelikle markadan ziyade felix, whiskas, purina tarzı market mamalarından uzak durun, durulsun artık. Marka olarak derseniz schesir’in üstüne tanımam. Bütçenizi aşacak olursa ev yapımı haşlanmış tavuk, ciğer, kabak havuç vs gibi sebzeler ile ona schesir’den de daha güzel sağlıklı ev yapımı yaş mama hazırlayabilirsiniz.

gece18
gece18

13011

Ben yas mamasını daha cok kendim evde hazırlıyorum. Bol sulu corbalı yapıyorum üstelik. Ama yapamadıgım zamanlar nd alıyorum. Acana, schesir, nd, nutri güzeldir.

GeceFanzini
GeceFanzini

1091

Senelerdir Schesir'in özellikle suda pişirilmiş olan versiyonlarından kullanıyorum tüm kedilerime

Golge_Hera
Golge_Hera

951

Lütfen felix vermeyin. Acana nd gimcat schesir nutri güzel markalar. Bütçeyi düşünüyorsanız bu markalardan rotasyonlu verebilirsiniz. Ayrıca internette toplu olarak güzel indirime giriyor. Çok güzel markaları tanesi 20-25e alabilirsin.

Lucycan
Lucycan

501

Miamor içeriği güzel bir mama ve me-o da öyle.Nutri,nd,acana buradada acana epeydir uyguna satılıyordu yaş maması.Ayrıca market yaş mamaların içerisinde çeşitli şekerler ve renklendiriciler mevcut buda çok tehlikeli ‼️‼️

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 533 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR