Yalvarırım Görün Lütfen

sudesama
sudesama

7466 Puan

BU YAVRU 5 YUVA DEĞİŞTİ ÜŞÜTMÜŞTÜ TEDAVİSİNİ YAPTIRDIK VE EN SON VERDİĞİMİZ KİŞİ DE BEN ÇOK SEVİYORUM DİYİP ALDI TİKSİNDİM YA DİYİP GERİ GERİYOR!! BAKACAK KİMSE YOK BENIM KEDİM BAŞKA KEDİ GÖRÜNCE TÜYLERİNİ YOLUP YUTUYOR İSHAL OLUYOR YALVARIRIM SİZE BUNA BİR YUVA BULALIM ADINI MUCİZE KOYDUM ÇÜNKÜ BULDUĞUMUZ GÜN TESADÜFEN DIŞARIDAYDIK BİR PARKTA AĞLIYORDU VE YAĞMUR YAĞIYORDU KİMSE DÖNÜP BAKMIYORDU ONU GÖREN BEN OLMASAYDIM.. O GECE ONU EVE ALDIK KURUTTUK VE O GECE DIŞARIDA KALMIŞ OLSAYDI %100 ÖLECEKTİ GÜNLERCE BUZ GİBİ KAR YAĞDI VE ŞUAJ ŞÜKÜR HAYATTA ALAN KİŞİ ŞURUBUNUDA İÇİRMİYOR 1 HAFTA İÇMESİ LAZIM İNSAN İLACI NORMAL ANTİBİYOTİK AMA VEREMEM BEN DİYOR LÜTFEN BULANA KADAR BENDE KALABİLİR DİYOR LÜTFEN YARDIM EDİN ÖĞRENCİYİZ SEVGİLİMLE YUVA BULMAYA ÇALIŞIYORUZ ONUNDA ANNESİ İSTEMİYOR


12 CEVAP

Anonymus985465
Anonymus985465

121914

Aynı cins yavru kedim 1 hafta önce öldü. 14. evladımdı. Öksürük ile başladı, hırıltı ile devam etti. Antibiyotik, vitamin, probiyotiğe ve asist enjeksiyona rağmen hırıltı devam etti. Safra kusar kusmaz yoğun bakıma alındı. Anüsünden oluk oluk kan gelerek hayata veda etti.
Bahsettiğiniz şurup zamaında ve düzenli verimeli.
10 yaşındaki kedim, sonradan kışın ortasında sokakta bulup eve getirdiğim tüm kedilere yıllardır saldırıyor. Sürekli tetikteyim.
Ölen yavru 3 ay önce bahçeme geldi ve bir hafta sonra sahiplendirdiğim konşumdan 1 hafta sonra kaçarak yine bana geldi. Yapabileceğim herşeyi yapmış olmama rağmen yine de eksikler, hatalar buluyorum ve bu yüzden çok vicdan azabı çekiyorum.
SEVGİ EMEKTİR. O canı seviyorsanız, fedakarlık yapacaksınız.
İnsan evladı dahi 5 farklı yere evlatlık verilse psikopat olur.

Trifane
Trifane

12065

Tiksiniyorum nasıl bir cevap yahu? Madem öyle niye almış? Ay sevmiyorum böyle insanları... Üzüldüm çok... yaşadığınız şehrin ya da bölgenin illaki hayvanseverler sayfası vardır. Ordan ilan açarsanız daha çabuk yuva bulur çocuk... Allah yardımcınız olsun. Çocuğun da bahtı güzel olsun..

huqi
huqi

116368

Öncelikle bu güzel yavruyu tedavi ettiğiniz için kendi adıma teşekkür ederim ama her isteyene hayvan verilmez maalesef. Sokağa bile atabilirler, yuva bulmak çok zor bir süreç biliyorum ama güvenilir bir yuva bulama kadar evinizde kalmalı. Ben de ailemle yaşıyorum ve abim hayvanları hiç sevmiyor evimizdeki kedilerimizi bile zor kabullendi, geçici yuvalık yaptığım bir kedi vardı yuva bulana kadar 1,5 ay boyunca ben de kaldı evde onu koyabileceğim bir oda yoktu salona koydum bu süreçte bu kediden tüm aileme ve kedilerime mantar bulaştı. Ayrıca her kedi farklı bir kedi görünce depresyona girer benim kedimde yemeden/ içmeden kesildi sürekli saklanıyordu ama tam 1 ay sonra biraz oyun oynamaya başladı, tıslamaları da devam ediyordu ama bir yandan oyunda oynuyordu. Sokağımdaki çok hasta bir kediye de mutfakta bakmak zorunda kalmıştım, kum/toprak koymama rağmen mutfağa işiyordu hiç hijyenik değil ama evde başka bir yer yoktu, yani demek istediğim herkes bir şekilde fedakarlık yapıyor. Lütfen güvenilir bir yuva bulana kadar siz bakın.

huqi
huqi

116368

Twitterda flood oluşturup çok takipçili hayvan severleri etiketleyin onlarda ilanınızı paylaşır, belki twitter dan sahiplenmek isteyen olur. İnstagram da ilanlarınızı sürekli güncelleyin, facebook hayvan grupları var orda da paylaşabilirsiniz. Tedavi ettiğim 3 bacaklı smokin kedi için kimse yazmıyordu sadece 1 kişi yazmıştı ama ben ona güvenemedim, sonradan yeniden yazdı ve ben evine getirdim kediyi evini gördüm daha detaylı konuştuk bu şekilde güven verdi bana ayrıca instagram dan da takip ediyorum. Hala da bakıyor zaten umarım siz de güvenilir bir yuva bulabilirsiniz.

gece18
gece18

13011

Kim o kisi? İfsa edin.

sudesama
sudesama

7466

dediğiniz gibi yapıcam sahiplenendirene kadar bir odada bakacağım ilaçlarını içireceğim en azından iyi davranılmış olur hayvana kapının altınıda kaparım koklaşmazlar hastalık bulaşmasın iyileşince de salona salıcam direkt ya öyle ya böyle inşallah alışırlar

sudesama
sudesama

7466

o sırada da twitterıda denerim teşekkürler

aslihan_e
aslihan_e

130952

Ben instagramdan şehrimdeki hayvan sahiplendirme sayfalarına fotoğraf attım, üstüne durumu açıklayan yazı yazdım. Bir sürü kişi yazdı. Siz de öyle yapın isterseniz. Yaşı küçük olanların mesajını dikkate almayın.

sudesama
sudesama

7466

SAMSUN 5061919303

sudesama
sudesama

7466

Maalesef evde bakmak gibi bir seçeneğim yok tedavisi tamamlanana kadar bakabilirim bende şehir değiştiriyorum ailem çalışıyor benim kedimle anlaşamaz kedim çok korkak bize küsüyor ishal oluyor depresyona girip keşke alabilsem hayatımda gördüğüm en akıllı kedi tek istediği sevgi keşke vicdanlı insanlar gelse.. Olmadı yarın alacağım ilaçları bitene kadar bakacağım kim bilir belki onu sevmiyordur bile o sevilmeden duramaz 💔 çok üzücü olmadı zorlayacağım kedinin tedavisini yapıp bulaşmayacağından emin olup kutuya koyup evin ortasına koyacağım artık kedim alışır inşallah

Anonymus985465
Anonymus985465

121914

Ölen evladım tadını sevmediğinden, ki sevmemekte haklı, şurubu içmedi. Bu nedenle her gün klinikte Asist enjeksiyonu yapıldı.
İyileşebilmesiniçin elzem.
Ayrıca muhakkak bir hemogram yapılmalı ve röntgen/ultrason da çekilmeli.
Sin derece uysal yavruya, koca hayvan hastanesinde röntgenini çekemediklerinden iç kanama erken teşhis edilemedi.

sudesama
sudesama

7466

kedi maalesef hala kendisinde kediye kötü biriey yapar diye alana kadar ifşalamayacağım tiksiniyorum demesi beni ayrı üzdü

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 499 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR