Gimcat Malt Ne Sıklıkla Kullanılmalı?

ozlemyasavul
ozlemyasavul

2062 Puan

Merhaba, kedime GimCat'in tüy yumağı önleyici maltından aldım, hangi sıklıkla vermeliyim?


8 CEVAP

dilanbulent
dilanbulent

17291

Bu malt macunların arkasında yazan kadar vermeyin asla. Hiçbir kediye o kadar fazla malt verilmez. Herhalde erken bitsin de insanlar yenisini alsınlar diye fazla fazla yazmışlar, bunun haricinde bir şey bulamıyorum. 2-3 günde bir, 1 cm kadar verebilirsiniz. İran kedileri gibi çok tüylü kediler için her gün verenler var ama normalde 2-3 günde 1 cm kadar verilebilir.

stellabennett
stellabennett

119987

ürünün açıklamasında ortalama 4 kilogram kedi için günlük 6cm yazıyor ürün size geldiğinde de yine paketin arkasından bakabilirsiniz

LilaMiaLuna
LilaMiaLuna

13980

Çok tüy kusması yoksa haftada 2-3 kere çok tüy kusuyorsa haftada 5-6 kere verilebilir miktarı ise her iki seçenek içinde 2,5 cm kadar yeterli

Balimlilac
Balimlilac

11271

Her gün 5-6 cm verilmesi bana da fazla geliyor ve veterinerde öğürmesi kusması yoksa gün aşırı 1cm verilmesini öneriyor öyle yapıyorum.

lilyycatyy
lilyycatyy

324

Bende kullanıyorum tüy yumağı için kusmasını engelliyor. Ben haftada 2 kere veriyorum.

dadasf
dadasf

3278

2 günde bir 3 cm yeterli

Nrynrynry
Nrynrynry

1178

Ben senede 2 kere antihairball malt veriyorum, yazdan kışa kıştan yaza geçişlerde çünkü bu dönemlerde fazla tüy döküyorlar dolaysıyla temizlenirken daha fazla tüy yutuyorlar. Ben tüpün arkasındaki kullanma talimatına uyarak veriyorum günde 5-6 cm bitene kadar.

KimJeongguk
KimJeongguk

122130

şu ana kadar kedim hiç tüy yumağından kusmadı. Bizde bu malttan kullanıyoruz 100gr olanından aldık geçen sene hala çeyreği duruyor bitmedi. Ben aklıma geldikçe veriyorum haftada 1 veya 2 haftada 1 falan. Ama siz haftada 3-4 kez verin malta yeni başladıysanız. 2cm kadar verilebilir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 277 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.965 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR