Royal Canin İndoor & Advance Kısır Hindi

Merhabalar kısır erkek kedim üriner sistem tıkanması nedeniyle bir süredir tedavi gördü ve ilaç kullandı. Royal canin urinary mamadan yedi yemeye de devam ediyor. Bitikten sonra vetomuz kendi sevdigi kısır bir mamaya dönebilirsiniz dedi. Eskiden hep ND Bozita ProPlan Royal gibi markaları rotasyon ile denerdim. Sanabelle urinary aldım yemediler (2 kedim de yemedi) şimdi yine bildiğimden şaşmayıp en az sorun ile karşılaştığım Royal Canin e dönmek istiyorum. Indoor olanını hatrı sayılır süredir kullananlar yorumlarını bırakabilir mi? 10-15 kiloluk paketlerinin olmaması beni düşündürüyor ama küçük paketlerin de avantajı bayatlamaması. Zira benim küçük vedat milor lar bekelemiş bayatlamış mama da yemıyor. On kiloluk mamaların dip kısmına yaklaştıkça iştahları köreliyor veya sıkılıyorlar. O yuzden aadece kucuk kiloluk ambalajda satılması sorun değil.


Diğer bir denemediğim mama ise Advance daha önce hiçbir cesidini denemedim. Bir şans vermek istedim ama cok da fazla kullanıcısı yok sanırım ve tek tük de olsa kedim yemedi yorumlarına denk geldim. Kısır Hindili olan üriner sistem koruma vaadinde bulunuyor ve istersem buyuk paket de satın alabilirim.


Royal canin in daha önce birçok çeşitini denedik ve hemen hemen hepsini severek yediler. Riske atmayıp royal ile mi devam etsem yoksa biraz daha gerçek bir et içeriği olan advance ile mi? Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.

Henüz Cevap Yazılmamış :/

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 195 Görüntüleme
  • 0 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR