Yolculuk Stresi Ve Taşınma Önerileri

inferi0r
inferi0r

12171 Puan

Arkadaşlar merhaba 2 ve 3 yaşlarında 2 kedimiz var, yaklaşık 5 saat sürecek bir yolculukla taşınacağız, normalde veterinere bile giderken oldukça stres oluyorlar.
Arabayı hiç sevmiyorlar kısacası. Stres önleyici malt vs. başka önerileriniz var mıdır? Teşekkürler

6 CEVAP

Cook
Cook

121946

Benim önerim yola çıkmadan önce 7 8 saat kadar uyutmamak oluyor.Benim kedim de çok stres oluyor yolda fakat şehir dışında okuduğum için sürekli git gel yapıyoruz.Kendi kıyafetlerimden koyuyorum boxın altına.Kedi nanesi ve kuru lavanta döküyorum biraz(benimkinde çok işe yaramıyor ama bi umut kullanıyorum her seferinde).

LilaMiaLuna
LilaMiaLuna

13980

Yolculuktan 30dk önce gimcat RELAX paste yedirmenizi öneririm. Yolculukda kedileri koyacağınız Box ın üzerine bir battaniye ile örtün ve Box ın içine kedinizin sevdiği küçük bir oyuncak koyabilirsiniz

Sehri1536
Sehri1536

1682

Kedinizin uyku saatine göre yolculuğa çıkabilirsiniz. Kediniz gece mi aktif gündüz mü aktif ona göre hareket edebilirsiniz en azından uyuyarak gider.

Nrynrynry
Nrynrynry

1178

Veda Kot Bayoun yada gimcat antistres maltı olabilir.

inferi0r
inferi0r

12171

Teşekkür ediyorum arkadaşlar. Malt deneyeceğiz bakalım, hava karanlıkken çıktıklarında daha çok stres oluyorlar onu öğrendik artık.

prds33
prds33

881

Merhaba. Mesaj yazacaktım ama kelime sayısı sınırlı diye burdan yazıyorum. ilk açtığınız kansızlık hakkındaki konunuzu okudum. Benim kedim de buna benzer bir durumda şuan. Böbrek karaciğer değerleri kötü değil fakat çok kansız ve fosfor eksikliği var. Günden güne kötüleşti ve yemeyi içmeyi kesti. Serum, ilaçlar takviyeler alıyor. Trombositleri yükselse bile bi süre snra düşüyor. Ben küçk bir ilçede yaşıyorum ve ilçenin iyi bir kliniğinde şuan kedim. Ama bir türlü toparlanmıyor. Artık umudumu kestim. Sizin kediniz nasıl iyileşti çok merak ediyorum:(

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 290 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.939 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR