5 Aylık Kısır Dişi Chow Chow İçin Mama Önerisi

Tuna1234321
Tuna1234321

172 Puan

Merhaba, dişi chow chow sahibiyim. Yaklaşık 10 gün sonra 5 aylık olacak ve veterinerin dediğine göre kısırlaştırmak için uygun bir zaman. 5 aylık olunca kısırlaştırılacak. Şu anda, sahiplendiğimiz kişinin tavsiyesi üzerine Royal Canin mini starter mama ile besleniyor. Kuru mamaya geçtiğinden beri bu mama ile beslendi hatta annesi de hamilelik süresi boyunca bu mama ile beslenmiş. Kısırlaştırıldıktan sonra daha kaliteli bir mamaya geçmek istiyorum. Sizce N&D Quinoa Neutered Adult Medium&Maxi köpek maması benim köpeğimin yaşına, cinsiyetine ve cinsine uygun olur mu? En iyi mama markalarının Orijen, Acana ve N&D olduğunu öğrendim. Fakat Orijen ve Acana’nın kısır köpek için mamasını bulamadım. Sadece az yağlı diyet mama seçenekleri var. Bunlar da kısır dişi köpek için uygun olur mu bilemedim. N&D’de ise sadece 1 çeşit küsur köpek maması var. O da yetişkin için yazıyor. 5 aylık kısır köpeğe yavru köpek maması ile mi devam etmek doğru olur yoksa kısır yetişkin köpek mamasıyla mi? Sizce ne yapmalıyım? Daha iyi bir alternatifiniz var mi yoksa N&D’nin bahsettiğim maması ile mi devam edeyim. Cevaplarsanız çok sevinirim.


2 CEVAP

Tuna1234321
Tuna1234321

172

Bu da Orijen Fit&Trim masasının içeriği:


Taze tavuk eti (14%), taze tüm yumurta (6%), taze bütün ringa balığı (6%), taze hindi eti (6%), taze tavuk ciğeri (6%), taze bütün pisi balığı (4%), taze bütün uskumru (4%), taze bütün pasifik barlam balığı (4%), taze hindi ciğeri (4%), taze tavuk kalbi (4%), tavuk (suyu alınmış, 4%), hindi (suyu alınmış, 4%), Taze uskumru (suyu alınmış, 4%), bütün sardalya (suyu alınmış, 4%), bütün ringa balığı (suyu alınmış, 4%), Alaska kömür balığı (suyu alınmış, 4%), mercimek lifi, bütün kırmızı mercimek, bütün yeşil mercimek, bütün yeşil bezelye, bütün nohut, bütün sarı bezelye, bütün pinto fasulyeleri, bütün etiyopya fasulyeleri, tavuk kıkırdağı (suyu alınmış, 1%), taze hindi kalbi (1%), elma lifi, kurutulmuş su yosunu (DHA ve EPA kaynağı), Kabak (suyu alınmış), balkabağı (suyu alınmış), havuç (suyu alınmış), tavuk ciğeri (dondurularak kurutulmuş), hindi ciğeri (dondurularak kurutulmuş), taze bütün kabak, taze bütün balkabağı, taze yeşil kabak, taze yabani havuç, taze havuç, taze bütün kırmızı lezzetli elma, taze bütün bartlett armudu, taze kara lahana, taze ıspanak, taze ıspanak, taze şalgam yaprakları, esmer su yosunu, bütün kızılcık, bütün yaban mersini, bütün saskatoon meyveleri, hindiba kökü, zerdeçal kökü, boğa dikeni, dulavratotu kökü, lavanta, hatmi otu kökü, kuşburnu.


TAKVİYELER (kg başına): Besinsel takviyeler: Çinko şelat: 100 mg Zooteknik takviyeler: Enterococcus faecium NCIMB10415: 600×10^6 CFU.


GUARANTEED ANALYSİS
Crude protein (min.) 42 %
Yağ içeriği (min) 13 %
Ham kül (maks.) 8 %
Ham lif (maks.) 8 %
Nem (maks.) 12 %
Kalsiyum (min.) 1.4 %
Fosfor (min.) 1.1 %
Omega-6 yağ asitleri (min.) 2.2 %
Omega-3 yağ asitleri (min.) 0.9 %
DHA (min.) 0.25 %
EPA (min.) 0.15 %
Glukosamin (min.) 1000 mg/kg
Kondroitin sülfat (min.) 900 mg/kg
L-Carnitine 33 mg/kg

Tuna1234321
Tuna1234321

172

Güncel

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 269 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80120 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR