Mama Kabı Tavsiyesi

AlpMordecai
AlpMordecai

4072 Puan

Kedimin mama-su kabı eskidiğinden yeni alacağım ve paslanmaz çelik düşünüyorum. Seramikler epey pahalı. Ucuz ve kaliteli bir kap öneriniz var mı? Sitede 30 tl'ye kap buldum, 14 cm ve 470 ml. https://www.petlebi.com/kedi-mama-ve-su-kabi sizce nasıldır?

7 CEVAP

AlpMordecai
AlpMordecai

4072

Resim


Veya kap almak yerine bu ölçülerdeki bir porselen tabağı kullanmak doğru olur mu? Hem temizlemesi kolay hem de ne olduğunu biliyorum en azından. Bir sakınca yaratır mı acaba?

HaydutveNazli
HaydutveNazli

12498

Tabak gayet guzel gorunuyor agzi genisse kullanabirsiniz. Ben de boyle bir tabakla veriyorum ama kedim cok hassas oldugu icin akne problemi var mama yerken cok bulastiriyor veteriner yuksek mama kabu onerdi, yuksek mama kabi alacagim hatta tabagima gore yukselticiyi biraz ugrassam kendim de yapabilirim diye dusunuyorum cunku ne alacagima ben de karar veremedim.

HaydutveNazli
HaydutveNazli

12498

Haftasonu migrosta seramik tabak aldım mama ve su için kullanışlı görünüyor ağzı çok geniş, evde de uygun tabak varsa kullanabilirsiniz

Keyfimbilir
Keyfimbilir

103888

Hiç öyle pahalı pahalı almaya gerek yok, ben bu sütlaç için kullandığımız güveç kaseleri var ya onlardan kullanıyorum, bir de seramik çerez veya kahvaltılıklardan kullanıyorum.

Minminik
Minminik

14131

14 cm kucuk biyik yorgunlugu yapabilir 22 cm almistim ben genis ve gercektende mama icin ben cam yemek tabagi kullaniyorum en rahati o oldu dokmuyor patilemiyor altina bi platform koydum tabure gibi

Pety8
Pety8

632

Ağır, yerinde oynatamayacağı bir şeyler almanızı tavsiye ederim. Benimki sürekli deviriyordu.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 288 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.033 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR