Kedim Kedi Çimi Yemiyor

BayTarcin
BayTarcin

4434 Puan

Malt ne kadar versem de kusuyor o yüzden çim ile desteklemek istiyorum ama çim yemiyor napmam gerek kırpıp verirsem yer mi?

3 CEVAP

dissiz
dissiz

111304

Kedinizin midesindeki tüy yumaklarını çıkarmak için malt vermek iyi bir fikir olabilir, ancak kedinizin kusması durumunda başka bir seçenek denemeniz gerekebilir. Çim yemek, kusmayı azaltmak için iyi bir seçenek olabilir, ancak kedilerin bazıları çimi yemeyi reddeder. Kedinize küçük parçalar halinde çim vererek başlayabilirsiniz, ancak yine de kedinizin çimi yemesi için teşvik etmeniz gerekebilir ve mamasının içine taze çimleri küçük parçalar halinde koyabilir sonrasında gözlemleyebilirsiniz. Eğer şartlarınız uygunsa bazı kediler için, bahçede serbestçe gezmelerine izin vermek ve kendileri için çim bulmalarına izin vermek, çim yemelerine yardımcı olabilir. Ayrıca veterinerinizle konuşabilirsiniz en doğru seçeneği onlar sunacaklardır.

pearlsmom
pearlsmom

634

Çim kusmaya iyi gelmez aksine tüy yumaklarini kusmalarini sağlar eger kusmasindan sikayetciyseniz ve kediniz de yemiyorsa çim yememesi cok da önemli değil. Maltınızın içeriğinde malt yüzdesinin en az %40 olmasına dikkat et eğer öyleyse ve hâlâ kusuyorsa 'bolovia' malt öneririm veterinerlerin de önerdiği bir markadır ve haftada bir vermeniz bile yeterli olur içeriği çok güçlü çünkü.

Cennet29
Cennet29

123977

Çim yediklerinde tüy yumaklarını kusarak çıkarmaya çalışırlar buda pek güzel bişey değil. Malt kullanmanızı tavsiye ederim en güzeli kakayla atmaktır

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 184 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR