Mama Hakkında

Ronin20
Ronin20

267 Puan

Merhaba
Kedim 1 yaşında ve kısır erkek kedi, şimdiye kadar hep Royal Canin kullanıyorduk. Fakat petshop Brit care diye bir mama kullansak daha iyi olur dedi ve Brit care mamaya başladık. Sizce bu mama iyimi acaba? Royal caninden daha mı iyi?

5 CEVAP

dilanbulent
dilanbulent

17244

Bir daha hiçbir şekilde hiçbir petshop'un tavsiyesine uymayın. Petshoplar esnaftır, elbette kendi sattıkları mamayı övecekler. Memnunsanız neden değiştirdiniz yani onun bunun sözüne güvenip. İçerik olarak iyi görünebilir ama değil. Britcare araştırırsanız inanılmaz şikayet oranına sahip bir mama. Kullanan kedilerin ya böbreklerini mahvediyor, ya da bitmek bilmeyen bir ishalle mahvediyor. Kendini içerik profesörü zanneden insanlar Royal Canin, Hills gibi mamaları kötüleseler de öve öve bitiremedikleri Brit Care, ND gibi mamalara kıyasla çok daha az şikayet oranına sahip mamalar bunlar. Veterinerlere tek tek gidin, 15 yaşının üstündeki çoğu kedi Royal Canin, Hills gibi mamalarla beslenen kediler. Azınlık illaki var ama çoğu böyle. Bir daha çok bilmiş petshopçuların gazına gelmemenizi tavsiye ederim. Kendi sattıkları ürünü övecekler illaki, kanmayın.

gece18
gece18

12998

Brit Care şu sitede zinhar ama zinhar önermeyecegim mamalardan biridir. İshal şikayetleriyle, bağırsak sorunlarıyla dolu bir mama markasıdır. İçeriğinin temiz görünmesi sizi aldatmasın lütfen her 10 kediden 9 unu paramparça yapıyor. Birinin kedisine iyi geldi diyip kullanmazdım bile. Kademeli bi şekilde royal canine tekrar geçin.

Palyaco
Palyaco

218519

Brit care 10 kediden 8 ishal bu mamayi başka bir mamayla karışık kullanmak en iyisi royal canin ben pek onermiyorum exclision veya nd ata tohumlu öneririm

Ronin20
Ronin20

267

Çok teşekkür ederim.Bize Brit care tamamen tavuk etli Royal canin yağ ve tuz ‘dan ibaret dedi , kedinin tüy dökmesini engellemek istiyorsanız Brit care kullansın dedi. Şahsen çok şüpheli yaklaştım ama bir denemek için 1 kg aldım. Kedi yiyor ama ben sanki ona iyilik mi yaptım kötülük mü bilmiyorum. Sizden ricam; acaba hemen Royal canine geri dönelim mi? Yoksa bu yem bitikten sonra mı dönelim?

Ronin20
Ronin20

267

Çok teşekkür ederim, zaten bu kadar sizler gibi konuya vakfı olan arkadaşların tavsiyelerini dinleyeceğim. Zaten 2 gündür kullanıyoruz. Teşekkürler

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 213 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80967 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR