Yerli Üst Segment Mama Var Mı?

KeLeBeKciK
KeLeBeKciK

896 Puan

Sağlıklı üst segment yerli mama var mı varsa hangi markalar ve kullandınız mı uzun vadeli bir sorun yaşadınız mı?

4 CEVAP

grsaras
grsaras

3214

Yerli olarak üst segment MyCat var diye biliyorum ama genellimle tuvaletini çok kokuttuğuna dair şikayetler var.

dilanbulent
dilanbulent

17244

Maalesef yok. Kendini üst segment olarak gören Unique markası var mesela. Ama fiyatını o kadar hak etmeyen bir mama ki... Hem aşırı pahalıya satıyorlar, hem de kendilerine rakip olarak gördükleri Virbac Hills RC gibi mamalardan daha kötü içerikleri var. Bir de yerli markayız diye geçiniyorlar e fiyatlarınız böyleyken neden diğer mamaları değil de sizi tercih edelim?


Uygun fiyatlı ve orta kalite denebilecek Bonacibo var. Açıkçası bütçesi çok olmayan insanlar için kesinlikle Bonacibo'yu tavsiye ederim. Tam bir orta kalite mama. Felicia var mesela orta kalite denilen, onunla içeriği aynı Bonacibo'nun ama yarı yarıya daha ucuz nerdeyse. Keşke herkes kedisine iyi mama alabilse ama bu devirde kimseyi ucuza kaçıyor diye suçlayamayız. Benim de sıkışık olduğum zamanlar çok oldu, Bonacibo aldım hep. Hayat.

Zortiyy
Zortiyy

855

yerli ve iyi mama olarak mystic var ben şuan kısır mamasini kullaniyorum

KeLeBeKciK
KeLeBeKciK

896

Söylediniz markalara baktım en uzun geçmişi olan bonacibo diğer markalarin fazla bir geçmişi yok, bonacibo yu inceledim içerik olarak sağlıklı görünüyor ama uzun yıllar kullanırsam kedim hasta olur mu ondan emin değilim genede ila yabancı mama mi almam gerekiyor fiyatlarda çok yükselmiş ve araştırdıkça ila kötü yorumlar çıkıyor her marka için N&D için bile tüy dökme sorunu böbrek sorunu memnun kalmayan çok insan varmış ondan daha pahalı zaten alamam maddi durumumdan dolayı ben napicam bilemedim ☹️

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 270 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80920 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR