Kedi Gribi

Ahuuu
Ahuuu

581 Puan

Yavru kedim grip olmuş sanırım 2 saat sonra vete götüreceğim malesef iş yüzünden gidemiyoruz hemen, gitmeden buradanda hastalık hakkında bilgi almak istedim ölümcül değil değil mi burun akıntısı hapşırma var şuanlık diğer kedimede bulaşmıştır diye de içim içimi yiyor , o şuanlık iyi ayırdım hemen ikisini zaten .daha 4 aylık grip olan inşallah atlatır hemencecik yaşayan varsa cevap yazarsa çok sevinirim

4 CEVAP

KedicikUzum
KedicikUzum

12607

Yavruysa İshal değilse çok dikkate alma yani al da veterinere götür tabii ama ölümcül değildir. Çünkü sokakta baktığım yavru kedilerimden biri yaklaşık 3-5 aylıkken kusuyor, yemek yemiyor, çok halsizdi o zamanlar çok bilgisizdim kediler hakkında yani kedi bakardım ama suanki gibi değil sadece beslerdim hastaligindan falan anlamazdım, en sonunda komşularımızdan biri belediye veterinerini aradı o tedavi etti 2-3 haftada toparladı yani **kısacası olur öyle arada grip, ishal sıkıntı sadece. ** Siz yine de son durumu paylaşın lütfen.

LilaMiaLuna
LilaMiaLuna

13980

Ölümcül değildir.
Immun 44 şurubu gerçekten çok iyi.
Kedimin hiç iştahı yoktu immun 44 şurubunu 3 gün 1cc kadar verdim toparladı hemen iştahı açıldı, hapşırmak bitti...
Kısacası iyi bir şurup.

Ahuuu
Ahuuu

581

İştahı yerinde kusma ishalde yok tek burun akıntısı hapşırma vardı veteriner bağışıklık güçlendirici vermemi önerdi onu veriyorum düne nazaran daha iyi şükürler olsun cevaplarınız için teşekkürler.

Ahraz
Ahraz

943

Immum 44 sütununu nasıl temin ediyoruz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 187 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80732 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR