Sokak Kedileri İçin Blue Bag

aleyn
aleyn

113859 Puan

sokak kedileri için blue bag marka kedi mamasını önerir misiniz? karşılaştırmak gerekirse hangi mamaya denk sayılabilir?

13 CEVAP

Feronia
Feronia

117611

Kemik ve et suyunda etli, sakatatlı, ilikli makarna hepsinden iyidir bence.

onuralpaslan
onuralpaslan

1981

sokak için dememiştim genel olarak dedim bir kampanya birşey yapılsa bizlerde faydalansak dediğin mamayı hiç görmedim satışını hemen incelicem ona geçiş yaparım o iyiyse ve bulabilirsem :) teşekkür ederim mama konusunda dediğin isimden ;D

onuralpaslan
onuralpaslan

1981

içerik olarak yorumlarsam Tahıllar, et ve et ürünleri (tavuk eti en az %30), hayvansal yağlar, mayalar, mineraller, vitaminler, antioksidanlar, aromalar, koruyucular, amino asitler yazmış mamada ama en 30 kullanıyorsa geri kalanı çok sıkıntılı olması lazım diye düşünüyorum çünkü nd acana vb dede oranlar öyle ona yakın ama fiat farkı var yani diğer tahılların birşeyin oranı çok fazla dırki fiatı bukadar uygun olsun sadece proteinden oluşsa fiatı çok artması gerekir 30 iyi bir rakam çünkü ve araştırmıştım Kaliteli bir mama değil dendi fiat bandında 3 aşşağı 5 yukarı hemen hemen hepsi aynıdır mattise miçho ama bunlar daha uygun gibi Lavital bonacibo Golosi

eltarcin
eltarcin

116201

Gerçekten %30'unun gerçek tavuk olduğuna inanmıyorsunuz değil mi?

eltarcin
eltarcin

116201

@onuralpaslan,
Tabii ki, Türkiye'de ki en iyi mama Instinct'tir. Instinct Dünya sıralamasında da iyi yerlerdedir. Ama soru "sokak kedileri" için sorulmuş. Sokak kedilerine Instinct, Orijen, Acana almanın zor olacağını düşünüyorum.

eltarcin
eltarcin

116201

Mito bile Blue Bag'den daha iyi. Blue Bag karnı doysun diye değil dolsun diye verilebilecek bir mama. Denk sayılabilir derken? Kusura bakmayın, anlayamadım :)

onuralpaslan
onuralpaslan

1981

mattise demişim ama onunda kilo bandında attığın ürünle yarışmaz diğer saydıklarım uygundur ama

eltarcin
eltarcin

116201

La Vital hiçbir kediye önermem. Nedenini siz daha iyi bilirsiniz. Alacaksanız sokak kedilerine en uygun mama; Bonacibo, Pro Choice ve Mito (yeşilinden) diye cevap verirdim.

aleyn
aleyn

113859

ya onuralpaslanın dediği gibi içerikte yüzde 30 tavuk gösteriyor türev olsa dahi mitoda et yok unlar proteinler. o yuzden daha kötü oldugunu düşünmedim. hangi mamaya denktir derken yani bildiklerimiz arasında hangisi ayarındadır demek istedim, ona göre bi fiyat performans değerlendirmesi yapacağım. sokak kedileri için çok fazla mama gidiyor bizde o yuzden bi süredir arayış içindeyim..

onuralpaslan
onuralpaslan

1981

@eltarcin tabikide hayır :D aslında çok iyi mamalar var ama türkiyede satışı yok bir şekilde kampanya gibi birşey yapıp aslında getirtmek gerekir orijenden acanadan kat kat iyi mamalar var .....

aleyn
aleyn

113859

ben de onun için bu soruyu sordum zaten yani markayı tanıyan bilen araştıran birileri varsa içeriği hakkında bilgi verebilir mi diye.

aleyn
aleyn

113859

@onuralpaslan yurtdışında market maması olarak satılan mamalar bile türkiyeye gelince pahalı mama sınıfına giriyor. özellikle sokak kedileri için türkiye menşeli mamalar gümrük vergileri vs eklenmediği için daha uygun fiyatlı oluyor.

aleyn
aleyn

113859

@Feronia o tür şeyler de yapıyoruz ama onlar sadece bizim sokaktakiler için oluyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1039 Görüntüleme
  • 13 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81935 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR