Kedim Lavaboya İşiyor

Aminto
Aminto

4519 Puan

Bir yaşında sıpa lavobaya işemeye başladı bundan

9 CEVAP

snkcl
snkcl

800

Çamaşır suyu hiç bi fayda etmez. Aynı yere yapmaması için kokusunu unutması lazım. Çamaşır suyuyla temizledikten sonra sirkeyle de temizleyin. Sirke kokusunu unutturacaktır :)

Altinoz
Altinoz

623

Bizim kedimiz de lavaboya yapiyor benim isime geliyor kumla ugrasmiyorum, palet kullaniyorum kakasini oraya yapiyor alip hemen atiyorum cisini lavaboya yaptigi icin hemen bi camasir suyu tutuyorum oh bitti gitti eleme derdi yok bisey yok :)

Aminto
Aminto

4519

Tam yazamadım burdan devam edeyim.
Bundan 4 ay önce bir kere daha yapmıştı bunu o zaman ben tepsi falan koydum lavaboya ama iki üç gündür de tepsiye yapıyor, ne yapsam vazgeçmiyor her seferinde temizliyorum çamaşır suyuyla belki kokusu rahatsız eder diye ama yok ne yapsam vazgeçiremedim tuvalet kabı temiz kumunu iki günde bir değiştiyorum normal de onda da bir sorun olacağını düşünmüyorum ne yapacağımı bilemedim artık.

Cinar
Cinar

2708

Tuvalet kum markasını değiştirmiş veya kumun yerini değiştirmiş olabilirmisiniz?

Aminto
Aminto

4519

Hayır hiç bir değişiklik olmadı.

zzAr
zzAr

2151

kedinizin kumunu 2 günde 1 tamamen değiştirmeyin sadece her gün kürekle temizleyin haftada 1 tamamen değiştirin bence.

zzAr
zzAr

2151

temizlik yaptığınız çamaşır suyunun kokusu veya amonyaklı olması kedinizi aynı yere çekebilir. bir başka arkadaşın daha sorusuna cevap verdim belki onları okumak istersiniz işinize yarayabilir.


https://www.petlebi.com/soru-cevap/1573-yardim-edin-acil-bir-sey-bilmiyorum

Merhaba Aminto, yazınız üstünden çok zaman geçti ama kedinizin bu alışkanlığı geçti mi devam ediyor mu geçti ise nasıl geçti paylaşır mısınız :) çünkü 1 yaşındaki kedim tuvalet alışkanlığı ile ilgili hiç bir problemi olmamasına rağmen fırsat buldukça mutfak lavabosuna işiyor inanılmaz sinir bozucu ne yapmalıyım

Aminto
Aminto

4519

Çok uzun zaman geçti evet bir değişiklik olmadı maalesef lavobaya tepsi koydum öyle baş edebildim. Sonra yeni eve geçtik artık hiç yapmıyor .Aslında kedinin karakteriyle ilgili benim ki çok agresif ve inat bir kedi o yüzden baya bir uğraştırdı sıpa :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 13903 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR