Somonlu Mama

silakarbuzz
silakarbuzz

2004 Puan

Merhabalar veteriner somonlu kedi maması kullanmamızı söyledi bende proplan somonlu almayı düşünüyorum mama hakkında düşünceleriniz neler? kullandınız mı? almalı mıyım? yardımcı olursanız sevinirim :)

4 CEVAP

merhaba ben proplan somonlu kısırlaştırılmış kedi maması kullanıyorum, benim kedim severek yiyor veterinerim de mamasını onaylıyor hiç mamadan yana sıkıntı çekmedik

KimJeongguk
KimJeongguk

122073

Proplam yerine N&D alın içerik bakımından daha iyi fiyatlarda yakın birbirine.

Biz de uzun zamandır Proplan somonlu kısırlastırılmış mama kullanıyoruz.. Bir problem yaşamadık fakat rotasyon amaçlı ND ya da daha kaliteli mamalar kullanmak istememe rağmen kedim diğer mamaları yemeyi reddediyor..
Proplan’i ben kendi deneyimime gore tavsiye ediyorum, 6 ayda bir başka bir mama ile dönüşümlü kullanma imkanınız varsa daha da iyi olur bence..

Diremmm
Diremmm

754

yaklaşık 1 yıl önce kedimin hep yediği mama olan proplan kuzulu mama kalmadığı için mecburen somonlu mama almıştık. o arada somonlu ödül maması vardı onuda ilk defa deniyorduk. (ikiside ilk defa somonlu bir sey denediğimiz bi ana denk geldi). ve yaklaşık 1-2 gün sonra kedimin popo kısmında tüy dökülmüş bi yer gördüm. veterinere gittik kedim hap yuttu falan derken düzeldik şükür. büyük ihtimalle somon alerji yaptı. tabi ki her can farklı tepki gösterir ama lütfen deneyerek alın yesin basınıza gelmesin 🙏

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 234 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR