N & D Ocean Düşük Tahıllı Balıklı Küçük Irk Yetişkin Köpek Maması Kullanan Var Mı

sevgic
sevgic

684 Puan

N & D Ocean Düşük Tahıllı Balıklı Küçük Irk Yetişkin Köpek Maması kullanan var mı ? Yorumlayabilir misiniz ?

3 CEVAP

dissiz
dissiz

111304

Bu mama, yüksek kaliteli balık proteini ve düşük miktarda tahıl içeriğiyle formüle edilmiştir. Ayrıca içeriğinde sebzeler, meyveler, şifalı bitkiler ve vitaminler gibi doğal bileşenler de bulunur. Bu bileşenler köpeğinizin bağışıklık sistemi ve genel sağlığı için önemli olan besin değerlerini sağlar.
Ayrıca, bu mama gluten içermez ve genel olarak sindirilebilir bir yapıya sahiptir. Köpeğinizin beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için bu mama tercih edilebilir.
Ancak, her köpek farklı olduğu için her zaman bir veteriner hekimle konuşarak köpeğiniz için en uygun mama tercihini belirlemek en iyisidir. Veteriner hekiminiz köpeğinizin sağlık durumuna, yaşına, aktivite seviyesine ve beslenme ihtiyaçlarına göre önerilerde bulunabilir.
Umarım bu bilgiler yardımcı olmuştur.

sevgic
sevgic

684

Cevabınız için teşekkürler. Yeni gördüm. biz bu mamaya başladık. Güncellemek için de yazıyorum. Çocuğu iştahsız olan her kim varsa önce bu mamayı denesin. :) Tüm sorunlarımız ortadan kalktı. Mamasını hızlıca bitiriyo tüyleri mis gibi

HisarUtkan
HisarUtkan

611

Bizim kıza bu mama ciddi deri alerjisi yaptı ve tüylerini döktü... Proteini çok fazla olduğu içinmiş. Brit markasına geçtik somonlu ve patatesliye. Harika şimdi tüyleri vs.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 297 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR