Köpek Kedileri Öldürüyor

Sakizzz2
Sakizzz2

3409 Puan

Mahallemizde bir köpek var evin etrafında mama koyduğumda kediler mamayı yerken hemen onları yakalamaya çalışıyor bir tanesini gözümün önünde öldürdü kediler artık dışarıya çıkamıyor resmen yani siz hiç daha önce böyle bir şey ile karşılaştınız mı nasıl bir çözümü olabilir köpeğe bir şey yapamayız tabiki de doğası bu onların ama göz göre görse kediler öldürmesini izleyemeyiz sonradan geldi bu köpek biraz baktık ettik alıştı birden bire kedileri öldürmeye başladı buna nasıl bir çözüm bulabiliriz belediyeye söylesek alıp atacaklar belkide öldürecekler onu da yapmak istemiyorum

2 CEVAP

aslihan_e
aslihan_e

128572

Benim kaç tane yavrumu öldürdü köpekler. Köpek havlaması duyduğumda bile travma yaşıyorum artık. Alabildiğim kadar kediyi eve aldım. Sahiplendirebilirseniz kedileri sahiplendirin. Köpek mama kokusuna da gelir, komşumuz da yola kediler için mama koyunca köpekler alışmıştı. Tutabildiğiniz kediyi tutup başka bölgeye bırakın. Başka yapılacak bir şey yok. Dediğiniz gibi saldırgan köpek ihbarı verirseniz köpek için iyi olmaz. Bu insanların suçu, çocuklar daha köpek yavruyken kedilere saldırmayı öğretiyor. Mesela komşumuzun köpeği kedilerden korkuyordu, sonra sahibi kedileri kovalamayı öğretti. Köpekler insanlardan öğreniyor saldırmayı.

Sinemsf
Sinemsf

5313

Kedilerin girebileceği alanlarda sadece besleme yapın. Bir telle çevrili alan mesela sadece kedilerin girebileceği bir yer. Yada yüksek yerlere koyun.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 170 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR