Mama Geçiş Yapmasam?

Zxhrlast0x
Zxhrlast0x

2873 Puan

Arkadaşlar kedime mama geçiş yapmadan kuru mama versem olmaz mı maması 1 haftaya gelecekmiş ve Aç kalıcak eskiden royal canin kullanırdım sonra ND’ye geçtim ND mamada azerbaycandayım Türkiye’den gelene kadar uzun sürüyor bende de bitti elimde kalmadı gelene kadar royal versem sonra yine Nd versem zararlı olur mu?

6 CEVAP

Melodi-Sora
Melodi-Sora

638

İshal ve sindirim sistemi problemi yaşama ihtimali var. Olmayabilir ama ihtimal nedeniyle birkaç haftada geçiş önerilir genelde. Ben benzer bir durumda kaldığımda doğrudan geçiş yaptım ancak hergün probiyotik de verdim ishale önlem amaçlı.

Zxhrlast0x
Zxhrlast0x

2873

Maması gelene kadar royal kullanıcam sonra geri ndye geçicem veteriner bunun için ilaç yazmıştı ishal olursa diye ama eğer olursa ilaç vermeden geçer mi??

blue_hpood
blue_hpood

128292

hassas bir bünyesi yoksa sadece kısmi oranda sindirim sorunu yaşar, imkânınız varsa tavuk, balık veya kuzu, ciğer haşlama ile bir hafta besleyebilirsiniz.

blue_hpood
blue_hpood

128292

bu arada ishal durumlarında tavuk göğsü haşlamak da iyi gelir:)

scotland
scotland

649

kediden kediye cok degisiyor ben yeni bir sey deniyorum hatta 2 gun karisririp alistirdim mamalara simdi bir gun acana pacifica bir gun fitmin delicious olarak donusumlu veriyorum ama kedimin midesi hassas degil sizinkide hassas degilse bence problem olmaz

LilaMiaLuna
LilaMiaLuna

13980

Arkadaşlarında dediği gibi hassas sindirim problemi yoksa verebilirsiniz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 259 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81821 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR