Kedim 2 Kere Üst Üste Kustu

lilyycatyy
lilyycatyy

324 Puan

Normalde çok nadir kusar o da tüy yumağı.Dun yaş mama vermiştik yedikten sonra çok uyudu pek hareket etmedi. Akşam uyurken de kuru mamasindan yemiş tekrar. Sabah kustu iki kere biri katı biri sıvı olacak şekilde. Çok mama yemesinden mi oldu acaba? Maltta verdim kustuktan sonra midesini rahatlatır umarım.


5 CEVAP

lilyycatyy
lilyycatyy

324

Verdiğim Yaş mama Felix markasıydi. Kullandığım kuru mama da Proplan

LilaMiaLuna
LilaMiaLuna

13980

Kuru mamanız güzel ancak felix hiç ama hiç iyi bir yaş mama değil, en yakın zamanda nutri Feline, n&d, schesir gibi kaliteli yaş mamalar kullanın. Kurmasına gelince fazla yemesinden olabilir, fazla yediğinden de sindirememiş olabilir, kusmaları devam ederse mutlaka bir veterinere götürün

Benim de kedim üst üste 2 kere kustu veterinerimiz yoğurt verin rahatlatır dedi yoğurt verince bir daha kusmadı

Eif
Eif

656

24 saat icinde 4 ten fazla kusarsa sorundur demişti veterinerim. Benimki usunca da haşlanmış tavuk ve yoğurt verebilirsiniz iyi gelir dedi ama ben yediremiyorum. Umarim sizinki yer.

blue_hpood
blue_hpood

128292

bu fiyatlarla yaş mama almanızdan ziyade alacağınız 10 liralık dana, kuzu, ciğer, tavuk, balık vs türdeki etleri haşlayıp suyuyla vermenizi öneririm. inanın tüm yaş mamalardan çok daha sağlıklı:) felix içeriği hoş olmayan bir market maması, bu sebeple kusmuş olması muhtemel.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 228 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR