Kedim Miyavlıyamıyor

pistan32
pistan32

107013 Puan

Sanırım dört beş aylık yavru bi pisicik sokakta bulduğumuzda az da olsa miyavlıyodu. Nerdeyse dort gundur evde bakiyorum.Sanki miyavlamak istiyoda miyavlayamıyo gibi sokakta herkesin peşine takilip sesini duyurmaya calisiyodu acaba sesimi kısıldı yoksa başka birşeyimi var?

12 CEVAP

Anonymus827062
Anonymus827062

11754

Miyavlamiyor olması onun gerçekten güven duyduğu bir ortamda bulunduğunun işareti. Kendini gerçekten güvende hissetttiginin farkında. Sesinin kısılmış olabileceğini sanmam. Veteriner de basit bir cevapla sıyrılmış olsa gerek:) sokakta kendini yırtan bir kedi nasıl olurda ev de susar? Cevap basit istediğini elde etmiş zafer onun birlikte güzel anların keyfini çıkarın. O iyice ortama alistiginda mama ve su isterken ya da sizi görünce miyavlamaya zaten başlayacaktır;)

Susamsusi
Susamsusi

2256

@olcay34 aynen ben de öyle düşünüyorum. Biz dışardan getirmedik ama çok nadir çıkardı sesi. Eve birileri gelir bu nasıl kedi hic miyavlamiyo derler. Ama genelde sabaha karşı bide dışarı çıkmak istediğinde miyavliyo.

DAMI
DAMI

735

miyavlamaması için acaba bende bir gün konu açarmıyım die düşündüm :) bizim yaramaz hiç susmuyor hatta dün dayanamayıp odadan çıkartık kapımı örttüm uykusuzlukdan çünkü yerli casper gibi dolaşıyorum :) yine susmadı kapının önünde devam etti her dk değişen başka bir tonla dayanamayı aldım yine yanıma siz 4 gün demişsiniz alışmaya çalışıyordur dışarda miyavlaması birinin alması içindir siz almışsınız yuva açmışsınız halinden memnundur belki ondan miyavlamıyordur yada boğazını kontrol edebilirsniz eğer dediğiniz gibi miyavlamaya çalışıp eğer zorlanan bir hareket varsa boğazında bir sıkıntı olabilir. yalnız yaşayan kediler zamanla unutuyor meselesine ise benim oğlumda gündüzleri yalnız ben işdeyken evde tek başına ama maşallah akşam olunca bülbül gibi hiç susmuyor :)

Marlo
Marlo

2584

Ne güzel

Nr kadar doğrudur bilemem ama evde tek yasayan kedilerin zamanla miyavlamayi unuttuklarını duymustum insanlasiyorlarmis ihtiyaç olmadikca miyavlamamak,miyavlamaya calisirken garip ses cikarmasi gibi durumlar oluyormuş bunlar benim duyumlarim bi arastirin isterseniz

Tugbabilginer
Tugbabilginer

5816

Merhaba bizde dışardan aldığımız bi kedi de aynı durumu yaşamıştık vet çok miyavlamaktan sesinin kısılmış olabileceğini söylemisti zamanla düzendi

iselas
iselas

706

Bazı kediler geveze oluyor hiç susmuyor bazıları çok ender miyavlıyor.Sizinki de çok konuşkan olmayan gruptan sanırım şimdi istediği de olduğundan gerek duymuyordur miyavlamaya merak etmeyin iyidir.Benimki de geveze kısmından hep bir şeyler anlatıyor susmuyor :) ama çok şükür gece uyuyor o konuda rahatız.

pistan32
pistan32

107013

Çok teşekkürler cevaplar için.O zaman bizimki ters orantılı bi pisicik çok yaramaz ama hiç miyavlamıyo ne güzell :D

Gdeniz
Gdeniz

669

Benim kızım da 6 aylık, 5aydır da bizimle. Daha 1kere bile miyavladığını duymadım. Bende bazen düşünmüyo değilim bir anırmallik mi var diye

Tugbabilginer
Tugbabilginer

5816

Düzeldi *

pistan32
pistan32

107013

#Marlo aslında kendi kedimin kızgınlık dönminde miyavlamasından çok cektigimiz icin banada cazip geliyo miyavlamaması ama biseyi yoktur umarım :)

Marlo
Marlo

2584

Bişeyi yoktur bence gayet güzel bi durum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1830 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81002 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR