Kedimden Akıntı Gelmesi

Partilerindostu
Partilerindostu

105015 Puan

Kedim kızgınlık dönemine girdi ve bende çifleştirmedim daha sonra aradan 2 yada 3 hafta gibi bir süre geçtikten sonra kedimin vajinasından açık kahve tonlarında akıntı geldiğini farkettim sonra veterinere götürdüm antibiyotik tedavisi başladı ama geçmedi akıntı halan devam ediyor 5 gün oldu akıntıya gördüğümden bu yana lütfen böyle birşey yaşayanlar ve bu konu hakkında bilgisi olanlar lütfen yardımm

6 CEVAP

Partilerindostu
Partilerindostu

105015

Veterinere götürdüm de ateşininde yüksek olduğunu söyledi

blue_hpood
blue_hpood

128292

başka bir veteriner hekimden de görüş alın. bana kızgınlıkta olduğu için akıntı yaşıyor gibi geldi. aynı şey ineklerde de var, tüm memelilerde var fakat renginden emin değilim, mutlaka başka bir veteriner daha incelemeli. diğer yandan kısırlaştırmanızı tavsiye ederim, aşırı ve gereksiz stresi ortadan kaldıracaktır.

blue_hpood
blue_hpood

128292

bu arada hiçbir test yapmadan teşhis koymadan mı antibiyotik tedavisine başlandı, yoksa idrar tahlili vs yapıldı mı?

MarsMaya
MarsMaya

3850

Kendi kedimde ilk kızgınlığı geçtikten bir hafta sonra açık renkli akıntı geldi ve biraz ateşlendi. Sabaha karşı olduğu için açık olan bir vete gittik kan tahlili ve akıntıya bakıp pyometra dedi. Sonra kendi veterinerine gidince evet iltihap var ama pyometra değil henüz, o raddeye gelme ihtimali yüksek dedi. Kan tahlili ve ultrasondan sonra antibiyotik hap olarak kullandık. Akıntı kesildiğinde kısırlaştırdık, pyometra operasyonuna gerek kalmadan yeterli görüldü normal kısırlaştırma.

Anonymus985465
Anonymus985465

121914

Dişi yavru kedimde yaşadım. Kızgınlıktan sonra gelen kahverengi akıntı antibiyotikle geçmedi. Zaten kızırlaştıracaktım. Ancak biraz daha büyümesini bekliyordum. Ancak pyometri acil müdahale gerektirdiğinden tüm rahim alındı. Çok şükür, evladım güzel gelişti.

KimJeongguk
KimJeongguk

122073

Rahim iltihabı pyometra olabilir acil kısırlaştırmak için tarih isteyin yoksa kediniz için çok geç olabilir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 158 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR