Acil! Kedim Damla Damla İdrar Birakiyor

Trifane
Trifane

12042 Puan

Merhaba arkadaşlar kedim erkek ve kızgınlık sürecinde. Benim 4 çocuğum var. ilki kısırlaştırma ameliyatı oldu. Bu hafta bu da kısırlaştırma ameliyatı olacak. Fakat bgn çok fazl ve sık olarak tuvaletine gidiyor. Ayrıca damla damla hafif pembe idrar bırakıyor. Kizginliktan kaynaklı sağa sola her yere çiş yapıyor 1 haftadır. İdrar yolları muhtemelen tıkalı yahut stres kökenli sistit yaşıyor. Veterinere ulaşamadım Pazar ve Saat 12 yi geçti. Sabah veterinere gidecegiz . Fakat acil olarak evde ne verebilirim önlem olarak. Beim en çok korktuğum şeydir bu idrar yolları. Hiç yasamadiysam 4 defa yaşadım bu sorunu fakat şu an veterinere ulaşamıyorum. Sabaha kadar çocukta farklı bir şey gelişsin istemiyorum korkuyorum.

2 CEVAP

blue_hpood
blue_hpood

128292

şırınga benzeri bir şeyle sıkıştırmadan saat başı su verebilirsiniz veya tavuk haşlayıp çokça su koyarak verebilirsiniz. sabah muhtemelen idrar tahlili isteyecek ve inanın sonda takılmasını tercih etmezsiniz. benimkinde benzer durum olunca 5 saat içerisinde 150-200 ml su içirmiştim şırıngayla. kumunu da kaldırmıştım. ardından sıktıklarında kendisi koyverdi, sondadan ve anesteziden kurtulduk.

Trifane
Trifane

12042

Teşekkür ederim @blue_hpood. Sabah vete gittik. Sondalama işlemi yapıldı ve kanlı idrar bosaldi. Sonda takili kalmadi. Ben akşam önlem olarak Healthy kidney tablet vermiştim. İdrar tahlili ve röntgen de alındı. Kristallesme tabiki. Bir dizi iğneler yapıldı. 1 torba ilaçla akşam eve geldik. Bol su içmesini sağlıyorum ve belirlediği bir nokta var oraya çişini yapmış ve tabiki kanlı...

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 169 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR