Kedim Kılçık Yutmuş Olabilir

Cook
Cook

119172 Puan

Kedime bugün palamut verdim,vermeden önce kontrol etmiştim aslında.Ama yedikten yaklaşık 3.5 saat sonra uykusundan uyanıp aksırır gibi hareketler yaptı 5 6 saniye boyunca,garip bi sesler çıkardı.Veteriner bi süre gözlemleyin yaş mama yumuşak gıda yesin boğazına takıldıysa insin,tekrarlarsa muayene edelim dedi.Meo verdim,yaş mama vereceğim çözününce,malt macunu verdim.Başka ne yapabilirim,daha önce başına gelen oldu mu,nasıl çözüldü?Kılçılığın kemik gibi olması lazım röntgende görünmesi için,o kadar kalın bir kılçık olmadığına eminim,ancak endoskopiyle görünür varsa.Operasyona gerek kalmadan çözmek istiyorum,anestezi çok korkutuyor korona pozitif çocuğum.

4 CEVAP

blue_hpood
blue_hpood

128292

ekmek vermeyi düşündünüz mü? aynısı benim başıma geldi, az kalsın boğazımı yaralıyordum, ekmekle yutabilmiştim. bence bunu da sorun.

blue_hpood
blue_hpood

128292

umarım ekmeği yer, ekmek gerçekten tek seferde kılçığı götürüyor. geçmiş olsun:(

Cook
Cook

119172

Yedi,umarım yoktur kılçık,varsa da rahatlatmıştır inşallah.Çok teşekkür ederim öneriniz için.

Cook
Cook

119172

Ekmek veririm ama yemez,benimkinin balık yediğine bile şaşkınım,asla ağzına sürmez normalde,ben o heyecanla mutlu mutlu doldurdum bir sürü gözümden mi kaçtı dite korkuyorum.1 saat oldu hareketleri normal,oyun oynuyoruz bi saattir,tuvalete girdi,mama yedi.Ama kulaklar kırmızı ve oturuşu karnı ağrır gibi.Ekmek de koyacağım şimdi önüne,teşekkür ederim :(

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 151 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR