Kopegim Kedimin Kumunu Yemek İstiyor

bbars
bbars

1039 Puan

kedim 10 aylik kopegim 1 yasinda 8 aydir beraber yasiyorlar gayet iyi anlasiyorlar bir sorun yok fakat kopegim kedimin kumunu yemek istiyor kapali kedi tuvaleti aldim engellemek icin ama kedim kapiya alismadigi icin kapisiz bir sekilde duruyor hatta bazen kedi kumundan diskiyi alip yemeye calisiyor ne yapabilirim bir cozumu var mi bu durumun

3 CEVAP

imkan varsa kedinin tuvaletini sadece onun ulaşabileceği yere koyabilirsiniz yükseğe veya başka bi odaya kedi kapısı koyarak olabilir.

blue_hpood
blue_hpood

128183

:) köpekler problem çözmek adına kokunun kaynağını yok etmek isterler. sizin köpek arkadaşınız da kokuyu yiyerek yok etmeye çalışıyor. öncelikle köpek arkadaşınızın evde serbest dolaşmaması gerektiğini hatırlatayım, özellikle kediyle birlikte.. maalesef iyi anlaşıyorlar dediğimiz durumların hepsi kedi ve köpeğin doğası gereği farklı beden dillerini konuşması yüzünden, kedinin çoğunlukla köpeği baskılaması fakat köpek arkadaşın tahammül göstermesi diyebilirim. stres arttırıcı ve yönetilmesi gereken bir durum. aralarındaki boy farkını bilmiyorum fakat omuz hizası olarak %25’ten fazla boy farkı olmaması da önemli bir etken, diğer türlü çok çok üzülebileceğiniz bir şey yaşabilirsiniz. gelelim sorunun çözümüne; köpek arkadaşınız için güvenli yaşam alanı belirlemek ve hareketlerini başlamadan engellemek, yani yönetici köpek olmak ve stresi ortadan kaldırmak için kral köpek ailesi’ne mutlaka danışmanızı öneririm. hatta yalnızca bu konuda değil, bu dünyaya adım attığınızda köpeklere dair bildiğiniz pek çok şeyin yıkıldığını ve gerçekleri görmeye başladığınızı keşfedebilirsiniz:) abartıyorum sanılabilir fakat benim yolum kendileriyle yaklaşık 3 yıl önce kesişti ve o gün bugündür tüm köpek arkadaşlarla anlaşabiliyorum ve gördüğüm hemen herkese önermeye çalışıyorum.. kendilerinin youtube’da bir dünya arşivi var. instagramdan soru sorabilirsiniz, en kısa sürede cevaplıyorlar. canlı yayıya katılıp soru sorabilirsiniz, hepsi ücretsiz bu arada. yalnız köpek beden dili öğrenmek ve daha ileri seviye köpekleri anlamak isterseniz akademi adını verdikleri sınıfları var. ödülsüz/cezasız köpeği merkeze koyarak anlamaya çalışarak kral köpek ailesi felsefesini ortaya atan çok tatlı bir çifttir kendileri. umarım siz de sürüye katılırsınız:)

rosanegraa
rosanegraa

796

Kedinizi zamanla kapıya alıştırmaya çalışın bence. Benimkinde de zor olmuştu ama eninde sonunda uyum sağladı

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 245 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR