Sokak Kedileri İçin Mama

ebrares
ebrares

990 Puan

Doğum yaptığı için şimdilik eve aldığım bi kedi var hem ona hem de sokak kedilerine mama almak istiyorum çok yere baktım ama herkes farklı bi şey söylüyor. Çok kaliteli bi mama alacak bütçem yok içerikten vs de anlamıyorum. Ama hayvanların sağlığıyla da oynamak istemiyorum. ********* dan bonachibo ve micho deniyim dedim. Sizce yerler mi ? Önerebileceğiniz mama var mı?

10 CEVAP

sevvalay
sevvalay

6578

Micho kullanıyorum ben yiyorlar

ebrares
ebrares

990

***********

ebrares
ebrares

990

Sanırım marka diye yıldızlanıyor alacağım yer ama siz anlamışsınsınız yerli üretim yapan bi site

KimJeongguk
KimJeongguk

122074

Bonacibo orta kalite alabilirsiniz yerler. Yağlı ve doyurucu bir mama.

salihaondag8
salihaondag8

16402

Enjoy yetişkin tavuklu mama alıp deneyin inşallah severek yerler ve sağlık sorunu yaşamazsınız umuyorum bende bu markayı şimdi kullanıyorum severek yediler herhangi sağlık sorunu olmadı ve uygun bütçeli güzel içerikli kaliteli bir mama eğer bütçeniz varsafa tabiki bonacibo felicia gibi bir tık daha iyi markaları alabilirsiniz ama bütçeniz yoksa kesinlikle deneyin cool Cat yetişkin tavuklu mamayida kullandım severek yediler sağlık sorunu olmadı uygun fiyatlı güzel içerikli kaliteli bir mama eger bütçeniz yoksa bu markalar iyi ve yeme garantili

salihaondag8
salihaondag8

16402

Mystic markayı hem ev hemde sokak kedilerim severek yediler uygun fiyatlı güzel içerikli kaliteli bir mama yediler severek ve herhangi sağlık sorunu olmadı orta segment yeme garantili ve sıkıntı yaşamadığım mamalar reflex var oda öyle

LilaMiaLuna
LilaMiaLuna

13980

Bonacibo alın bence

Anonymus985465
Anonymus985465

121914

Anneyi kesinlikle et oranı yüksek mamayla beslemelisiniz. Yavruların geleceği (sağliğı) tamamen annenin sağlıklı ve yeterli sütüne bağlı. Ben evime aldığım hamile sokak kedilerini bol suda haşlanmış tavukla besledim. Çok şükür yavrular da sağlıklı doğdular ve büyüdüler. Evde 14 kedim var ve yavrular Bozita Kitten, kısır yetişkinler Sanabelle yiyorlar.
Hamile olmayan sokak kedilerine Felicia, ProChoice, My Food veriyorum.

Anonymus985465
Anonymus985465

121914

İçerik olarak mamalarda tahıl olmamalı. Sindirim sorunlarına yol açıyor.
Ancak hemen tüm mamalarda katkı maddeleri olduğundan, az oranda patates, pirinç olanları tercih edebilirsiniz
İçeriği çôp olan birçok mamayı tatlandırıcı, tuz ve aroma ile doldurduklarından kediler severek yiyebilir. Ancak bu, o mamanın sağlıklı olduğunu göstermez.
İçerikte ilk öncelik et oranı. Erkek kedilerin idrar yollarını korumak için ise ham kül oranı düşük olmalı

ebrares
ebrares

990

Felicia prochoice ve my food bi tık daha pahalı sanırım. Bonachibonun içeriğine baktımt ahıl olarak pirinç var sadece oranı da az. Ondan alıcam sanırım haftada bi kedi ortalama ne kadar mama yer bilmiyorum ama uzun süre gidiyorsa felicia falan da alırım hatta evdeki doğum yapmışa ondan alabilirim şu an bende tavuk haşlayıp onu veriyorum suyuyla beraber. Bir de yaş mamalar iyi midir verilmeli mi onlardan da almak isterim arada vermek için iyiyse.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 245 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR