Kanlı İdrar Ve Sonrası

Trifane
Trifane

12065 Puan

Merhaba arkadaşlar. Benim çocuklardan biri 2 gün önce damla damla idrar bırakıyordu. Kızgınlık sürecinde olduğundan başta farketmedim. Fakat gozlemleyince özel bölgesini fazlaca yaladigini farkettim. Su içmesi ve yemesi normaldi. Sonrasında idrar kanlı oldu. Ve ertesi sabah yani dün vete gittik. İdrar tahlili rontgen ve kan tahlilleri sonucunda tabiki kristallesme olduğu nu gözlemledik. Hemen idrar yolu sondayla temizlendi yıkandı. Ve çıkan şey tabiki kanlı idrar. Ardından ascorvet kotervin ve antibiyotik ejekte edildi. 1 kutu Healthy kidney piyeloseptyl bytril c vitamini ve enrotech eşliğinde evimize döndük. Hilss s/d uriner mamaya geçtik. Çocuk hala kumuna gitmiyor belirlediği noktalara çiş bırakıyor. Ve kanlı malesef. Şimdi bu durumu en az 4 defa yaşamış biri olarak soruyorum normal mi ?


5 CEVAP

Anonymus985465
Anonymus985465

121914

Normal değil.
Oğlumda yoğun kristalin neden olduğu enfeksiyon da vardı. Anxak kan yoktu.
Buna rağmen 4 gün sabahtan akşama kadar 4 gün idrar torbası serumla yıkandı.
Sizdeki kristalleşme ne kadar yoğunki, bulunduğu ortamı ve idrar yolunu yaralıyor
Veterinerinize bu fotoları gösterin. Güven vermiyorsa Hayvan Hastanesi/Veterinerlik Fakültesi'ne götürün

Anonymus985465
Anonymus985465

121914

Ayrıca tıbbi üriner mama yemeli.
Oğlum, sonda takıldıktan sonra stres nedeniyle kuru mamayı yemediğinden üriner yaş mama ve miamor kedi çorbası imdadımıza yetişti.

Trifane
Trifane

12065

Hills s/d uriner mamaya geçtik. Bu kanlı idrarı veterinere de gönderdim. İlaçları ihmal etme normal dedi. İdrar torbası sondalama ile kotervible yıkandı ve boşaltıldı. Normal diyor birkaç güne toparlar diyor. Ki dün akşamdan beri bol su Kotervin Healthy kidney piyeloseptyl ecotrin c vitamini günde 3 defa veriyorum. Mamasını yiyor kumunu kullanmış fakat bu kan işi beni üzüyor. Bu durumu 4 defa diğer çocuklarında yaşadım. Hani tecrübesiz değilim. İlaclarini düzenli kullanmaya devam et dedi veteriner.

Palyaco
Palyaco

218519

Kızılcık takviyesi sart bıopetaktıve urınary tablet hergun bır tablet kedı corbadına ezıp verın rahatlicak kuzucuk 30 gun sonra tamamen iyileşme

Trifane
Trifane

12065

Kızılcık dondurucuda vardı. Çıkardım biraz. Çözüldü ılık su ekleyip iyice süzgeçten geçirip verdim 10ml kadar. İnsalah iyi gelir @Palyaco

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 234 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 92.797 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR