Sanal Ağlar Ve Ev Yapımı Beslenme/Doğal Pet Bakımı

Feronia
Feronia

117611 Puan

Anket

Web sitesi
(3 oy)
YouTube kanalı
(26 oy)
Instagram hesabı
(18 oy)
Facebook sayfası
(0 oy)
Twitter hesabı
(0 oy)
Diğer platformlar (Cevap olarak belirtin lütfen.)
(1 oy)
Kurma
(2 oy)
Toplam (50 oy)

Umarım sizi anketlerim ve araştırmalarımla fazla sıkmamışımdır.
Bir çoğunuzun da bildiği gibi hatrı sayılır bir biyokimya bilgisine ve ev yapımı *************/bakım ürünleri ile ilgili tecrübeye sahibim.
Ben ve birkaç arkadaşımın yazı yayınladığı PatiPet blogumdan da bir bölümünüzün haberi var. Ancak PatiPet genel anlamda tüm hayvanları ve hayvanlarla ilgili her konuyu kapsayan bir platform.
Her ne kadar çok istesem de kendi ürettiğim şeyleri satamıyorum çünkü reşit değilim.
Daha aktif bir biçimde ödül, ek besin, bütünsel mama, tamamlayıcı mama, tüy bakım kremi, diş macunu, parazit ilacı... gibi tarifler paylaşacağım ve pet sahibiyle rahat olarak iletişim kurabileceğim bir kişisel platform kurmak istiyorum. Sizce kurmalı mıyım ve nasıl bir platform olmalı?
Hepinize şimdiden teşekkür ederim.

29 CEVAP

Feronia
Feronia

117611

14 yaşındayım.
Evet, iki Instagram sayfam ve hatrı sayılır boyda bir takipçi kitlem var.
Bir hesabımı bilgiden çok köpeğimin fotoğraflarını paylaşma amacıyla kullanıyorum, diğer hesabım ise teorik bilgi ağırlıklı. İkisinden de ayrı olarak formül ve tarifler için bir sayfa açmak şu an en mantıklısı gibi görünüyor. Diğer hesaplarım ve benden geniş kitleye sahip takipçilerim sayesinde belli bir takipçi sayısına ulaşabileceğimi umuyorum.
Üniversiteyi yurtdışında okumayı düşünüyorum. Çok büyük bir ihtimalle reşit olduğumda internet yoluyla evden satış yapacağım.

aleyn
aleyn

113859

hatta youtube videolarınıza türkçe ismin yanında ingilizce isim ve ingilizce altyazı da eklerseniz çok daha geniş kitlelere ulaşabilirsiniz bence..

goknur
goknur

18247

Ezgi senin sanirim instagramda boyle bir projen var hatta seni takip bile etmeye basladim destek olmak amaciyla :) ve yanlis hatirlamiyorsam onemli isimlerde takip ediyorlar seni. Eger instagram uzerinden ilerlemeyi dusunuyorsan bu kisilerden destek isteyebilirsin yani soyle seni daha fazla kisinin takip etmesini saglayabilirsin. Daha sonrada isin maddi yonune yogunlasirsin. Resit olmana ne kadar kaldi profilinde 19 yasinda yaziyor :) ayrica yasina gore cok tecrubelisin seni bu acidanda kutluyorum basarilarinin devami dilerim daima. Ama youtube dusunmeni bende tavsiye ederim. Birsuru youtuber var paralarini bu sekilde kazanan sende boyle azimli ve bilgili oldugun surece cok guzel yerlere gelebilirsin. Ve ileride satis yapmak istediginde insanlar sana daha cok guvenebilir bu sayede nitekim seni o zaman Turkiye tanimis olucak. Hersey cok farkli yonlere gidebilir. Tekrar basarilarinin dilerim. Hersey gonlunce olur insallah :)

zeynepgurgen
zeynepgurgen

114431

Her ne yaparsan yap hakkıyla yapacağından eminim. Umarım vazgeçmez ve ilerlersin. Umarım insanlarda bir nebze olsun araştırma isteği uyanır. Bol şans diliyorum tatlım, yolun açık olsun. ;)

aleyn
aleyn

113859

öncelikle edindiğiniz bilgi ve tecrübeleri cömertçe paylaştığınız/paylaşmak istediğiniz için sizi tebrik ediyorum, zaman zaman bunlardan faydalanan biri olarak da kendi adıma teşekkür ediyorum.
her platformun belli bir takipçi kitlesi oluyor ama youtube ve instagram bence de başlamak için iyi seçim. ana bir platform belirleyip aynı isimle bu dört alanda da hesap açıp devam edebilirsiniz mesela youtube ve instagramı esas alıp paylaşımlarını ilk olarak birinden daha sonra aynısını diğerinden yapıp, facebook ve twiterda buralardaki paylaşımlarınızın linklerini paylaşırsınız böyle böyle de giderek tanınır ve en çok hangisi takip ediliyor ve etkileşim için daha verimli kullanılıyor, gözlemleyerek ona yoğunlaşabilirsiniz.
şimdiden heyecanla beklemeye başladım o güzel tarifleri ve tavsiyeleri.. başarılar..

Benim1kedimvar
Benim1kedimvar

16581

Youtuberlarin yaptigi gibi hem blog hem youtube yapabilirsin. Acil bir sey oldugunda google dan aratirim ama diger zamanlarda youtube dan izlerim sahsen

eltarcin
eltarcin

116201

Ezgicim bence de YouTube kanalı aç. Vakit ayırıp video çekersen daha iyi olur aslında. Zira slayt gösterileri biraz sıkıcı oluyor (Bence) Onun haricinde YouTube'da daha çok kitleye ulaşabilirsin. Yorumlardan alabilirsin bilgileri. Bence YouTube kanalı daha iyi olur ama yine de sen bilirsin. Umarım doğru şeyi seçersin :) Kolay gelsin :))

Feronia
Feronia

117611

Ağırlıklı olarak Instagram düşünüyorum şu an. YouTube istemiyorum çünkü ben her tarifimi kendim uygulamıyorum. Bazıları beslenme modelime uymuyor, bazılarındaki besinlere köpeğimin alerjisi var, ben toplu hazırlık yapıyorum (ayda bir civarı), kedi/köpek farkı var, köpeğimin sağlık durumuna uymayan tarifler var... gibi gibi. Satış yapabiliyor olsam veya birden fazla hayvanım olsa yapardım ama malum ailemle yaşıyorum, imkanlarım sınırlı.

@Feronia instagram ve web sitesi bence youtube zor olabilir

goknur
goknur

18247

Ezginin profiline girin orda yaziyorlar :)

Feronia
Feronia

117611

Teşekkürler.
.
Profilimde yazıyor.
.
Instagram'a karar verdim ben de.

Feronia
Feronia

117611

Teşekkür ederim. :)
YouTube hakkında düşündüm ama kararım Instagram.

onuralpaslan
onuralpaslan

1981

youtube ve instagram kullanırsan daha fazla geniş kitleye ulaşıp faydalanmamızı sağlarsın :) uğrasırım dersen 2 si daha güzel olur

emine64
emine64

4376

Bence YouTube kanalı ve İnstagram olursa çok iyi olur ve seve seve takip ederim ben Harika bu biran önce aç aç :)

Feronia
Feronia

117611

Aktif kullanmak istiyorum ve her gün farklı tarifleri evde yapıp video kaydetmem çok zor. YouTube kullanırsam biraz slayt gösterisi gibi olur paylaşımlar, ayrıntılı ve hassas bir mesele olduğu için de bütünsel veya özel ihtiyaç için oluşturduğum tariflerde sahip ile etkin iletişim kurma ihtiyacı duyuyorum sıklıkla. Bu yüzden YouTube'a fazla sıcak bakıyorum diyemeyeceğim. Twitter da zira pek uygun değil benim amacıma. Daha çok Web sitesi ve Instagram arasındayım. Web sitesi konusunda çok tecrübeliyim (Web tasarım eğitimim var.) ama zaten bir web sitesi yönetiyorum, okulla beraber beni çok zorlayabilir diye düşünmüyor da değilim. Belki bilmediğim uygun platformlar vardır diye bu konuyu açmış sayılırım aslında. Teşekkür ederim zaman ayırdığınız için.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1990 Görüntüleme
  • 29 Cevap
  • 14 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81763 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR