Kedilerde Babalik Hakkı

Nurgulbhc
Nurgulbhc

169 Puan

Merhaba kedilerde babalik hakkı verilirken ölü doğanlar sayıya tabii tutuluyor mu ? Kızıma sağlıklı bir yavru ararken biriyle tanışıp çiftleştirdik. Sonradan kedisini üretimde kullandığını benim hemen arkamdan 10 dan fazla kediyle çiftleştirdigini öğrendim.
Kedimi ciftlestirdigimde anlaşmamız 2 yavru doğumunda 2 yavru dişi sahibinin olacaktı 3 den sonra babalik hakkı verilecekti bunu baba kedinin sahibi söyledi bizde kabul ettik kızım ölü bir yavru doğurdu ve ardından çok zorlu bir süreç başladı veterinere gittik içinde olen bir yavru varmis ve kızımı zehirlemeye başlamış sezaryen dediler ortalama beş bine yakın bir harcama yaptık ve 2 yavru sağ dogdu biri için doktor her an ölebilir hazırlıklı ol dedi gece bile 2 saate bir alarm kurup anne kabul etmediği için emzirttim onları hem maddi hem manevi çok yıprandım. Şimdi erkek kedinin sahibi ölü yavrular beni ilgilendirmez bir tanesi benim hakkım diyor Bende böyle bir durumda iki yavru doğduğu için sezeryani bölüşmeyi teklif ettim ama bunu kabul etmeyeceğini aksine benim vermek istemediğim yavru için para ödemem gerektiğini söyledi. Başta 2 kedi doğumunda yavruların benim olacağını konuşmuştuk şu an ölen kedilerinde bir şekilde doğduğunu söyleyerek onların da sayıya dahil olduğunu söylüyor gerçekten merak ediyorum anne karnında ölen kediler paylaşımda sayılıyor mu?

2 CEVAP

Anonymus985465
Anonymus985465

121914

İlkönce sözkonusu şahıs hakkında Savcılıkta suç duyurusu yapın ve sonra vicdanızla hesaplaşın.
Kızınızın ağzı var dili yok. Hangi acıları yaşadığını bir tahayyül edin.
Sokaklar sıcak bir yuva arayan aç ve sefil yavru dolu. Ben yetişemiyorum.

LilaMiaLuna
LilaMiaLuna

13980

Böyle bir şey yok ya. 2 tane yavruda babalık hakkı vermemeye anlaşmışsınız. Zaten o beyinsiz üretimde kullanan insan demeye utandığım kişiye babalık hakkı falan vermeniz gerekmiyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 277 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR