Bonacibo Kitten Mama Önerirmisiniz ?

selimcanklnc
selimcanklnc

1001 Puan

Merhaba Duman yaklaşık 7 aylık Royal Canin Kıtten kullanıyordum mamadan memnun değilim şu sıralar tüy dökmesi arttı 20 Kg lik Bonacibo kitten mama almayı düşünüyorum test olarak 100 gr denedik severek yedi önerirmisiniz ?

5 CEVAP

onuralpaslan
onuralpaslan

1981

kediniz hareketlimi yoksa hareketsizmi öncelikle mama seçiminden önce bunu da düşün bütçen uygun ise orjinen wilfield nd acana instifc miydi tam aklımda değil tahılsız eğer kedin hareketli ise hareketsiz ise düşük tahıllı nd yi önerebilirim düşük tahıllı nd fiyatları uygun diye biliyorum bazende kampanya oluyor sadece içinde tahıl içeren mamayı önermem bu yüzden veya b vitamni eksikliğinden düzenli taranmadığından veya dönemsel olarak olarak tüy dökülebilir ama çok dökülüyorsa vitamin + düşük tahıllı veya tahılsız mamaya geçebilirsin royalcanin sanki bonaciboys göre bi tık daha önde veya aynı diyebilirim mamalardaki tahıl oranları fiyata etki yapıyor tahılı hangisi birazdaha düşükse protein bi tık daha fazla ise onu kullan

aleyn
aleyn

113859

tavsiyem ne marka olursa olsun tavuk ağırlıklı bi mamayı 20 kg almayın aylarca sürekli yedirmeyin, özellikle de önümüz yazken. egzama mantar kaşıntıyla karşılaşabilirsiniz.

_Max_
_Max_

656

bonacibo şeker oranı yüksek ve yeterince et ve protein yok
Rc iğrenç bir mama açıklamaya gerek yok!
Mama önerisi olarak Onur bey yapmış kediniz özelliğine göre alın

onurtemiz
onurtemiz

116286

Bence ND ye geçin hem Orijen kadar pahalı değil hem kaliteli. Orijen pahalı ve yeme garantisi yok ve Orijen mamayı çoğunlukla hareketi yüksek kediler yemelidir. İyisimi düşük tahıllı ND alın yaza doğru da (Nisan sonu Mayıs başı) balıklı ND alın.

Ben olsam uzun sureli kullanmam ama birkac ay icin idare eder bir mama

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 835 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80844 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR