Kedim Kumunda Oturuyor

Qumru
Qumru

1035 Puan

İyi akşamlar,kedim birkaç aydır kumunda oturuyor haftada ya da on günde bir ,5 dk falan oturup kalkıyor..Çişini kakasını yapıyor ama bilemiyorum sebebini..Böyle bir deneyimi olan var mı?

2 CEVAP

dissiz
dissiz

111304

Merhaba, kedilerin kumunda oturması genellikle bir sağlık sorununu işaret etmez, ancak bu davranışın altında bir neden olabilir. Örneğin, kediniz kumunda oturarak kedinin ayaklarının altındaki kumun dokusunu hissedebilir ve rahatlayabilir. Ayrıca, kediler genellikle yemekten sonra kumda otururlar çünkü bağırsak hareketlerini uyarır ve tuvaletlerini yapmalarına yardımcı olur.
Ancak, bazı durumlarda bu davranışın altında bir sağlık sorunu yatabilir. Örneğin, kediniz idrar yolu enfeksiyonu veya kabızlık gibi sorunlar yaşıyor olabilir. Bu nedenle, kedinizin kumda oturmasının sıklığı arttıysa, tuvalet alışkanlıklarında bir değişiklik varsa veya herhangi bir diğer sağlık sorunu belirtisi varsa bir veteriner hekime danışmanız önerilir.
Kedinizin tuvalet alışkanlıklarını ve genel sağlık durumunu izlemeye devam edin ve endişeleriniz devam ederse bir veteriner hekime danışın.

Qumru
Qumru

1035

Çok teşekkür ederim cevap için…ama ne çiş ne de kaka problemimiz yok..Strese mi giriyor diye düşünmeye başladım😒 Yani o kadar hassas davranıyorum ki bilemiyorum…Demans hastası bir annem var sürekli bağırıyor belki o yüzden strese giriyor 😢

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 174 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR