Sanabelle Kitt'tentsvuklu Kullanıyorum Balıklıya Geçsem Problem Olur Mu

Suraemir
Suraemir

16332 Puan

Direk geçiş yapsam problem olur mu balıklıda denemek istiyorum bizimkiler kuzu etli ve tavuklu yediler biri tavukluyu çok seviyor diğeri pek öyle değil balıklıda denesem direk geçişle problem olur mu?

6 CEVAP

Cennet29
Cennet29

123873

Geçtiniz mi balıklıya kedinize yaradı mı acaba. Bende sanabelle balıklı aldım ama henüz geçiş yapmadım

Suraemir
Suraemir

16332

Hayır yeni sipariş verdim elime ulaşmadı benim dişi kedi iştahsız ya yaş mama veriyorum csnı isterse ekmek pide bulsa yiyecek kedi tuhaf

dissiz
dissiz

111304

Kedinizin mamasını değiştirmeden önce veterinerinizle konuşmanız önerilir. Veterineriniz, kedinizin yaşına, kilosuna, sağlık durumuna ve diğer faktörlere bağlı olarak hangi mama markasının ve hangi lezzetin kediniz için en uygun olduğunu belirleyebilir.


Balıklı mamaya geçmek istiyorsanız, kedinizin mamasını yavaş yavaş değiştirmeniz önerilir. Yavaş yavaş değiştirerek kedinizin sindirim sisteminin yeni mama markasına alışması ve sindirim sorunlarının önlenmesi sağlanabilir. Örneğin, birkaç gün boyunca kedinizin normal mamasının %75'ini, balıklı mamaya %25'ini karıştırarak vermeniz, birkaç gün sonra %50-%50 oranına çıkararak devam etmeniz ve sonrasında %75 balıklı, %25 eski mamaya geçmeniz önerilir.


Ancak, yine de kedinizin davranışlarını ve sağlık durumunu dikkatle izlemeniz gerekmektedir. Kedinizde herhangi bir sindirim sorunu, alerji veya diğer olumsuz yan etkiler ortaya çıkarsa, hemen veterinerinize başvurmanız önerilir.

Cennet29
Cennet29

123873

Bende yeni geçiş yapmaya başladım çok heyecanlıyım 😂😂😂 kedim çok seçici mıy mıy ama bundan tadım yaptırdım yedi. İnşallah doğru mamayı bulmuşumdur ya

Cennet29
Cennet29

123873

Sizde kademeli geçiş yapın ani mama geçişleri bağırsakları bozuyor çünkü 😊

Suraemir
Suraemir

16332

Bizimkiler öyle yine ayıla bayıla yemedi geçiş yaptım dün geldi mama gayet iyi kakaları sorun olmadı çok şükür

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 250 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR