Sokak Kedisinin Salyası?

guineapigela
guineapigela

119533 Puan

sokak kedilerinin salyalarının tehlikeli hastalıklara neden açabileceğini duydum evimde sokak kedisi aldım bugun salyası akıyordu ve elime geldi acaba dedikleri doğru mu benim hiçbir fikrim yokda ?? :)

11 CEVAP

Feronia
Feronia

117611

Geçen beni sokak kedisi ısırdı. Ne mi yaptım? Kediyi sevmeye devam ettim. :D

zeynepgurgen
zeynepgurgen

114431

Vallahi kötü bir örnek olacak ama ben sokak köpeği ısırığından sonra aşılara hep birilerinin zoruyla gittim. En son aile hekimliğinden aramışlardı sen deli misin kalk git hastaneye şeklinde. Rahatlıkta son noktam budur. :D Dediğim gibi bu kötü bir örnek ama siz ellerinizi yıkadığınız takdirde içiniz rahat olabilir. Korkmanızı gerektirecek bir durum yok. :)

zeynepgurgen
zeynepgurgen

114431

Şu köşeye bir 'olumsuz örnek oluşturabilecek davranışlar' ibaresi koyalım. :D

aleyn
aleyn

113859

eve gelince sabunla yıkayın iyice.. her tarafım tırmık ve diş izi içinde, oyun oynıcaz diye tepeme çıkıyolar, şimdiye kadar bi şey olmadı bakalım :D

Feronia
Feronia

117611

Hahah. Okul gezisinde. Türkçe öğretmenimi de ısırdı. "Benim bir köpeğim var, getirirsem seni yer." Hahaha :D Arkadaşta dezenfektan vardı, onunla elimi temizledim dönerken.

Feronia
Feronia

117611

Aynen. Kedi de haklı bir nevi. Okul bahçesinde yaşayınca, malum. HASAL'da da okusalar öğrenci bunlar, kedileri maymun etmişlerdir kesin.

eltarcin
eltarcin

116201

Geçen günlerde okula kedi girdi. Mübarekler, ilk defa kedi görüyorlar sanırım :) 10'lu 20'li kafileler halinde kediyi ziyarete gittiler. Allah'tan kedinin başına bir şey gelmedi. Portatif mama dökücümle, bende mama döktüm. "Aaa, kedi maması!" Hahaha :DD

Bilgos
Bilgos

12248

kedi kucağımdan düştü tutuurken yanlışıkla bacağımı çizmişti (park kedisi kuduz aşısı var)sırf2 minik nokta için 4-5 aşı oldum.

YasaYasa
YasaYasa

8946

Salyasi mı düştü bunun icin mi endiseleniyorsunuz endiselenmeyin yahu ben kucuklukten beridir iç içeyim suana kadar salyanin bana bisi yaptigini gormedim :)

Bilgos
Bilgos

12248

bende
beni de bilmediğim kediler yalardı ama birşey olmazdı sadece elinizi ağzınıza gözünüze götürmeden yıkayın

yasement
yasement

119858

Agiz ve dis sagliginda problem olabilir veya baska bir saglik problemi. Bazi parazitlerin de salyaya neden oldugunu soyleyenler var. Veterinere goturmeniz iyi olur. Bir de kuru mama zorlar bu donemde yas mama yedirin.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 880 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81002 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR